Amido och Unloc ingår ett samarbets- och återförsäljaravtal

Båda parter kompletterar varandras värdeförslag. Unloc AS är en leverantör av mobilnycklar och aggregator av digitala lås. Unloc låter människor öppna dörrar och dela nycklar med andra från sin telefon, lika enkelt som att skicka ett textmeddelande. Detta möjliggörs av Unloc-aktiverande digitala och elektroniska lås. Amido är en aggregator av accesspunkter och tillhandahåller en lösning för att hantera och automatisera åtkomsträttigheter oberoende av vilket passersystem som är installerat. Amido stödjer kunden med verktyg som ligger i linje med kundens mål.

Avsikten med detta avtal mellan båda parter är att ge företagen en gemensam grund för att samarbeta, integrera och återförsälja produkter och tjänster globalt, för att komplettera varandras värdeerbjudanden.

Var och en av parterna kommer initialt att fokusera på att sälja de andra parternas produkter och tjänster på sin egen hemmamarknad – Sverige för Amido AB och Norge för Unloc AS. I praktiken innebär detta att Amido AB kommer att sträva efter att sälja Unlocs mobilnyckellösning till sin befintliga kundbas och introducera den för nya prospekt, medan detsamma gäller Unloc AS.

Vi är väldigt glada över att gå in i detta samarbete med Amido. Våra produkter kompletterar varandra väl och vi kommer att ha en framtidssäker lösning när vi kombinerar våra teknologier. Våra gemensamma ansträngningar ska säkerställa att fastighetsaktörer som investerar i en digital lösning har ännu fler alternativ. – Chriss Grau, Account Manager, Unloc AS

Vi har valt att fördjupa vårt samarbete med Unloc baserat på deras team och teknologi. De har arbetat hårt för att utveckla en mobiltelefon/smarttelefonbaserad upplevelse. Tillsammans kommer vi att bättre kunna tillgodose våra kunders lösning. Jag ser fram emot att arbeta nära Unloc i vår expansion på den europeiska marknaden. – Anton Thynell, Head Of Marketing, Amido AB

För mer information:

Amido
Anton Thynell
Försäljningschef
anton.thynell@amido.se
+46 70 776 17 07

Unloc
Chriss Grau
Account Manager Sverige
chriss@unloc.app
+46 72 859 50 30

Om Unloc AS
Unloc är ett norskt teknikföretag, med ambitionen att bygga världens digitala nyckelring. Genom integrationer med de ledande låsleverantörerna kopplar Unloc alla smarta lås eller åtkomstsystem som finns tillgängliga idag till en innovativ mjukvaruplattform för administration och användning av nycklar via vår app. Sedan starten 2017 har Unloc etablerat sig som standard inom mobilnycklar genom samarbete med några av Nordens största aktörer inom fastigheter, logistik, välfärdsteknik med mera. Företaget är baserat i Oslo, Stockholm, Köpenhamn och London. Läs mer på unloc.app.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta
Amido AB
Anton Thynell
anton.thynell@amido.se
www.amido.se

Om Amido 
Amidos digitala plattform låter fastighetsägare enkelt dela access till låsta utrymmen oavsett passersystem eller paketbox. I samarbete med SOS Alarm får räddningsfordon genom plattformen access vid larm och allt från logistik, till städbolag får access dit de behöver när de behöver det – automatiserat och enkelt.