Amido tecknar återförsäljaravtal med Great Security.

Nu har Amido och Great Security valt att ingå i ett samarbete, där Great Security tecknar återförsäljaravtal med Amido.

Amido och Great Security har tecknat ett återförsäljaravtal. Great Security kommer att inkludera Amidos produkter i sitt värdeerbjudande för sina kunder.

Great Security får med Amidos produkter en kraftfull plattform, där de nu kan erbjuda sina kunder inom kritisk infrastruktur, fastighetsförvaltare, offentlig sektor, m.fl. full service på administration av digitala nycklar och driftövervakning, oavsett vilken plattform för passersystem kunderna har.
Great Security’s befintliga värdeerbjudande ökar nu dessutom, då de kan ge sina kunder en smidigare och tryggare vardag, med hjälp av Smart passage, som på ett säkert sätt möjliggör tillfällig access för SOS Alarm. Lägg där till Opna, en ny tjänst som adderar ytterligare lager av säkerhet genom att kombinera fysiskt kort med verifiering via Bank-ID. 

Med Amidos säkra och smarta lösningar för access blir vårt värdeerbjudande nu än starkare. Att dessutom kunna erbjuda kunder säkerheten med direkt tillträde för räddningstjänst och ambulans, är oslagbart. Michael Synnerhag, Regionchef Väst, Great Security AB.

Vi ser fram emot kommande samarbete med Great Security då det är ett bolag i framkant. Att tillsammans kunna erbjuda helhetslösningar inom access och passage, för kunder inom olika segment, skapar förutsättning för god tillväxt åt båda parter. Anton Thynell, Head Of Sales, Amido AB.

Om Great Security
Great Security är ett av Sveriges ledande säkerhetsföretag som erbjuder smarta säkerhetslösningar i teknisk framkant. Vår engagerade och kunniga personal sätter alltid kunden i fokus, för att fylla såväl stora som små trygghetsbehov. Great Security är ett av Sveriges största säkerhetsföretag med 28 kontor i hela landet. Vi har ett heltäckande erbjudande med lösningar för att låsa, passera, larma, övervaka, släcka och trygga.

För ytterligare information, vänligen kontakta

Amido AB
Anton Thynell, Head Of Sales 
anton.thynell@amido.se
www.amido.se
031-719 20 70

Great Security AB
Michael Synnerhag, Regionchef Väst
michael.synnerhag@greatsecurity.se
www.greatsecurity.se
031-303 62 04

 

För ytterligare information, vänligen kontakta
Amido AB
Anton Thynell, Head Of Sales, Amido AB
anton.thynell@amido.se
www.amido.se

Om Amido 
Marknadens ledande plattform för passersystem.
Få ett helikopterperspektiv över vilka som har tillträde till dina fastigheter.
I över ett decennium har vi hjälpt våra kunder att ta kontroll över sina accesspunkter och skapa mervärde. I samarbete med SOS Alarm får räddningsfordon, genom vår plattform, access till byggnader vid larm.