Baker McKenzie legal rådgivare i samband med Hanza Holdings notering på Nasdaq Stockholm

Nasdaq Stockholms bolagskommitté har godkänt att Hanza Holding ABs (publ) (“Hanza”) aktier tas upp till handel på Nasdaq Stockholm. Första dag för handel i aktierna i Hanza på Nasdaq Stockholm var den 25 mars 2019.

Hanza är en industriell affärspartner inom tillverkning. Företaget erbjuder en kombination av rådgivning och skräddarsydda tillverkningslösningar vilket möjliggör en ökad tillväxt och lönsamhet för kunderna. Hanza har verksamhet i Sverige, Finland, Estland, Polen, Tjeckien och Kina.

Hanza var tidigare noterat på Nasdaq First North Premier.

Baker McKenzie agerade som en av Hanzas legala rådgivare, främst i samband med due diligence-processen. Baker McKenzies team bestod huvudsakligen av Joakim Falkner och Per Blom, med stöd från Baker McKenzie-kontor i Shanghai, Warszawa, London och Zürich.

Kontakt
Joakim Falkner, advokat och partner, Baker McKenzie, tfn 08-566 177 80, joakim.falkner@bakermckenzie.com

 

Om Baker McKenzie
Baker McKenzie är en av världens ledande advokatbyråer med inriktning på affärsjuridik. Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie fler än 13 000 medarbetare på 78 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem. www.bakermckenzie.com