Baker McKenzie legal rådgivare till 24SevenOffice vid riktad nyemission om cirka 300 MSEK

24SevenOffice har genomfört en riktad nyemission av aktier om cirka 300 miljoner kronor till en teckningskurs om 42,70 kronor per aktie. Teckningskursen fastställdes genom ett accelererat bookbuilding-förfarande.

24SevenOffices vision är att stärka företag för framtiden genom att leverera molnbaserade affärssystem i världsklass till små och medelstora företag i Norden. Deras modulbaserade affärssystem används för närvarande av 56 000 företag i Norden.

24SevenOffice avser att använda intäkterna från nyemissionen för att påskynda tillväxtinitiativ, inklusive förvärvsmöjligheter, och för allmänna företagsändamål.

Pareto Securities agerade Sole Manager och Bookrunner och Baker McKenzie agerade legal rådgivare till 24SevenOffice. Från Baker McKenzies Capital Markets-team i Stockholm deltog Joakim Falkner, Ian Gulam och Marlene Wiklund.

Kontakt
Joakim Falkner, Advokat/Partner, solicitor, Head of Capital Markets – Europe, Middle East & Africa, Baker McKenzie
Tfn: 08-566 177 80
E-post:
joakim.falkner@bakermckenzie.com

Om Baker McKenzie
Baker McKenzie är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik.  Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie närmare 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem. www.bakermckenzie.com