Baker McKenzie legal rådgivare till Media and Games Invest vid riktad nyemission om ca 300 miljoner SEK

Media and Games Invest SE har genomfört en riktad nyemission om cirka 300 miljoner SEK till svenska och internationella institutionella investerare. Teckningskursen i transaktionen fastställdes genom ett accelererat bookbuilding-förfarande.

Media and Games Invest SE tillhandahåller en mjukvaruplattform för digital annonsering tillsammans med starka egna speltitlar. Bolagets huvudsakliga operativa närvaro finns i Europa och Nordamerika, och dess aktier är noterade på Nasdaq First North Premier Growth Market i Stockholm och i Scale-segmentet på Frankfurtbörsen.

Swedbank och Kepler Cheuvreux agerade Joint Global Coordinators och Joint Bookrunners. Baker McKenzie agerade legal rådgivare till Media and Games Invest med ett internationellt kapitalmarknads-team bestående av Joakim Falkner och Johanna Flink i Stockholm, Adam Farlow och Charles Farnsworth i London samt Paul DePasquale från skatte-teamet i New York.

Kontakt
Joakim Falkner, advokat, partner, solicitor, head of Capital Markets – Europe, Middle East & Africa, Baker McKenzie
Tfn: 08-566 177 80
E-post:
joakim.falkner@bakermckenzie.com

Om Baker McKenzie
Baker McKenzie är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik.  Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie drygt 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem och verksamheten är klimatneutral sedan 2020www.bakermckenzie.com