Baker McKenzie legal rådgivare vid försäljning av aktier i Readly

Cleantech Europe II Luxembourg Sarl och Readly Co-Investment LP har den 14 april 2021 sålt cirka tre miljoner aktier i Readly International AB på uppdrag av andelsägare. Aktierna såldes till ett pris om 55 kronor per aktie till kvalificerade investerare i Sverige och utomlands genom en accelererad bookbuilding-process.

Readly erbjuder kunder en digital prenumerationstjänst av magasin med innehåll från tredjepartsförlag.

ABG Sundal Collier agerade sole global coordinator och bookrunner. Baker McKenzie agerade legal rådgivare med ett capital markets-team bestående av Joakim Falkner, Henric Roth och Stefan Balazs.

Kontakt
Joakim Falkner, Advokat/Partner, solicitor, Head of Capital Markets – Europe, Middle East & Africa, Baker McKenzie
Tfn: 08-566 177 80
E-post:
joakim.falkner@bakermckenzie.com

Om Baker McKenzie
Baker McKenzie är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik. Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie närmare 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem och verksamheten är klimatneutral sedan 2020. www.bakermckenzie.com