Amido

Amido

Pris per aktie
5,5 SEK
Minsta investering
- SEK
Pre money value
90 MSEK
Bransch
Säkerhet
Lista
Spotlight
Emissionsvolym
33 MSEK
Teckningsperiod
23 okt - 8 nov
Första handelsdag
2 dec
Garantiåtagande
76%
Post money value
-

Bakgrund

Amido levererar tjänster som ska förenkla passageadministrationen för fastighetsägare. Genom Bolagets egenutvecklade plattform Alliera kan fastighetsägare digitalt ge behörighet och därmed bestämma vem som ska ha tillgång till en fastighet. I Amidos webbaserade plattform Alliera, kan kunder administrera sina passagesystem, tvättstugebokningar och digitala nyckelskåp. Alliera är integrerad med flera leverantörer för inpassage vilket leder till att kunden enbart behöver använda ett system för

Affärsmodell – Software as a Service (SaaS)
Amido erbjuder en tjänst där kunden lägger in digitala nycklar i Alliera. Varje digital nyckel är ett abonnemang där kunden betalar för det de använder varje månad. Ett abonnemang tillåter att ett passerkort kan hanteras i systemet.

Software as a Service (SaaS) innebär att kunder abonnerar på Amidos tjänster. Uppdatering av tjänsterna ingår i priset och kunder betalar för vad de använder, vilket gör det enkelt att förutsäga kostnader, och tjänsterna blir hela tiden bättre.

Jämfört med äldre affärsmodeller där licenser såldes för en hög ingångskostnad och där uppgraderingar behövde säljas för att få nya intäkter så ger denna modell ett stabilt
intäktsflöde som förhåller sig direkt till hur mycket tjänsterna används, och därmed vilket värde de tillför Amidos kunder. Affärsmodellen fungerar bäst när Bolaget arbetar nära kunderna och är lyhörda till att utveckla funktioner som tillför högt värde till kundens verksamhet.

Bolagsnyheter

Social media

Detta bolag har för närvarande ingen twitterkoppling.