Flexion Mobile Plc

Flexion Mobile Plc

Pris per aktie
- SEK
Minsta investering
- SEK
Pre money value
- MSEK
Bransch
IT
Lista
First North
Emissionsvolym
MSEK
Teckningsperiod
13 jun - 13 jun
Första handelsdag
13 jun
Post money value
-

Flexion gör det enkelt för Android-spelutvecklare att utnyttja potentialen för ytterligare marknader, så att de kan maximera tillväxtpotentialen i sina spel.

Flexion fungerar som en distributionsplattform för Android-spel. Bolagets unika teknik har löst ett distributionsproblem för utvecklare och som ett resultat kan utvecklare nu nå nya kanaler utan att behöva göra några ändringar i spelkoden. Flexions tjänst gör det lönsamt för utvecklare att distribuera spel till flera butiker.

Flexion’s erbjudande
Flexion löser teknologisk och kommersiell fragmentering. Unik teknik gör spel kompatibla med alla distributionskanaler. Integreringar och kommersiella relationer med kanaler skapar en aggregerad användarbas för vilka spel kan fördelas lönsamt. Flexions servicehantering ser att Flexion aktivt arbetar med en portfölj av spel vilket innebär att utvecklare kan nå nya kanaler utan ytterligare arbete. För kanaler (dvs butiker) är Flexion en innehållsleverantör.

Unik teknik
Bolagets möjliggörande teknik är unik. Det gör det möjligt att lägga till, ändra eller ta bort funktioner i spel för att göra dem kompatibla med kraven i en butik.
Tekniken kräver inte att utvecklare gör något ombyggnadsarbete och behöver inte åtkomst till spelets källkod. När de är bearbetade är spel kompatibla med kraven för någon kanal som stöds.
Tekniken kan förbättra befintliga applikationer genom att lägga till funktioner och funktionalitet, främst för att driva intäkter och användarengagemang. Till exempel kan presentationsfunktioner läggas till som gör det möjligt för distributionskanaler att skapa unika användarkampanjer och erbjudanden.

Affärsmodell
Flexion arbetar med en enkel intäktsdelmodell, med en procentandel av betalningar som gjorts i distribuerade spel.

Källa: www.flexionmobile.com

Bakgrund

Bolagsnyheter

Social media