ObsteCare

ObsteCare

Pris per aktie
3,80 SEK
Minsta investering
- SEK
Pre money value
40,8 MSEK
Bransch
Life-science
Lista
Aktietorget
Emissionsvolym
15,9 MSEK
Teckningsperiod
13 nov - 5 dec
Första handelsdag
4 jan
Teckningsåtagande
-
Garantiåtagande

Bakgrund

ObsteCare AB (”ObsteCare”) är ett bolag inom life-science som utvecklar kliniska metoder och lösningar för att förbättra förlossningsvården för mödrar, barn och kliniker. Huvudsyftet med noteringen är enligt bolaget att sprida ägandet och erhålla resurser för att genomföra bolagets expansionsplaner.

ObsteCare har utvecklat en unik och patenterad klinisk metod, AFL (Amniotic Fluid Lactate), som mäter halten mjölksyra i fostervattnet. Detta ger viktig information om livmoderns status och om det uppstått så kallad värksvaghet. Metoden gör det möjligt att undvika långa, utdragna förlossningar, vilket ökar säkerheten för mor och barn. ObsteCares metod, AFL, är baserad på forskning från Karolinska Institutet samt CE-märkt och godkänd för försäljning som medicintekniskt instrument inom EU.

Nu när ObsteCare går från sin utvecklingsfas till kommersialisering har bolaget valt att noteras i syfte att öka marknadssatsningarna, bygga upp organisationen samt vidareutveckla och utöka produktportföljen.

Bolagsnyheter

Social media