C Security Systems på Aktiespararnas Stora Aktiedag

IoT-bolaget CSEC presenterade Bolaget på Aktiespararnas evenemang ”Stora Aktiedagen” i Stockholm den 2 december med anledning av den nyemission som Bolaget nu genomför. Presentationen hölls av Bolagets vd Jacob Lundberg som berättade om Bolagets nuläge och framtid.  

Det huvudsakliga budskapet från VD är att CSEC står redo för en internationell expansion med nya innovativa produkter för att skydda liv och egendom och förenkla vardagen för både människor och företag. Han lyfte särskilt fram Spåra Hund som kommer att bli den första trackern i världen som laddar sig själv med hjälp av ljus.

− Vi kommer att använda en stor del av emissionslikviden till att trycka på i marknadsföring och försäljning. Vi satsar på en massiv tillväxt på konsumentmarknaden, men nya produkter och med lansering på nya marknader, säger vd Jacob Lundberg. 

Se presentationen i sin helhet här: 
https://www.youtube.com/watch?v=yfrb3qzl7Hg

Teckningssedlar:
Teckningssedel med företrädesrätt 
Teckningssedel utan företrädesrätt

Presskontakt

Sara Torgnysdotter

Kommunikationsansvarig C Security Systems AB

E:  sara@csec.group

M: +46 70 919 91 44

Om C Security Systems AB (publ)

IoT-bolaget C Security Systems, baserat i Stockholm, utvecklar, marknadsför och säljer högteknologiska skydds- och övervakningssystem på den globala marknaden under varumärkena Spåra och C-pod. Vår affärsidé är att skapa trygghet och förenkla för människor och företag genom att erbjuda smarta sensorsystem för att skydda människor, djur och rörliga tillgångar.