Cary Group stärker sin marknadsposition i Storbritannien genom förvärvet av Spire Windscreens Limited

Den 1 april förvärvade Cary Group 100% av det brittiska företaget Spire Windscreens Limited. Spire Windscreens är del av samma konsortium som Cary Group i Storbritannien, National Windscreens. Företaget är en av Storbritanniens leverantörer för tjänster inom reparation och byte av fordonsglas.

”Förvärvet av Spire Windscreens Limited är en viktig del av vår strategi för att ytterligare stärka och konsolidera vår marknadsposition i Storbritannien. Vi ser fram emot att välkomna teamet till Cary Group”, säger Anders Jensen, VD Cary Group.

Förvärvet av Spire Windscreens Limited innebär att Cary Group UK nu kontrollerar hela National Windscreens verksamhet förutom fyra verkstäder i Nordirland. Storbritannien är Cary Groups näst största marknad.

Spire Windscreens Limited grundades år 1985 och är en familjeägd verkstad för reparationer och byte av fordon och glas. Företaget har ett team på 11 anställda.


 

För mer information, vänligen kontakta:

Helene Gustafsson, Head of IR & Corporate Communication

Tel: +46 708 684 050

E-post: helene.gustafsson@carygroup.com

Om Cary Group Cary Group är specialister på hållbara lösningar för reparation och byte av fordonsglas med ett kompletterande erbjudande för reparation av bilskador. Genom god tillgänglighet, högkvalitativa produkter och smarta lösningar hjälper vi våra kunder att göra enkla och hållbara val. Vi kallar det Smarter solutions for sustainable car care. För mer information, besök www.carygroup.com.