Community Entertainment Svenska AB (publ): Red Reserve och Victrix Pro i nytt sponsorsamarbete – samarbetsavtalet initialt värt 500 000 kronor per år

Under resten av tävlingssäsongen kommer Red Reservs e-sportlag att vara utrustade med toppmoderna Victrix Pro AF ANC-headset, som är speciellt konfigurerade för att möta professionella e-sportspelares behov. Headseten har bland annat en unik röstfilterfunktion som ursprungligen togs fram för det amerikanska flygvapnet för att eliminera bakgrundsljud. De innehåller också en patenterad kylfunktion som reducerar hetta och fukt.

– Detta är det andra sponsoravtalet som vi landat de senaste dagarna. Det är glädjande att konstatera att Red Reserves varumärke väcker stort intresse i e-sportvärlden och att vi bedöms som en stark partner. Vi tror att intresset även kommer att spridas till företag utanför e-sportbranschen som vill närma sig den stora målgrupp som e-sportutövarna representerar. Vi har ett antal intressanta leads på gång, både i Sverige och utomlands, säger Olav Törnblom CEO för CEAB.

Ozhan ”Oz” Maker, VD för Victrix:
– Våra skickliga ingenjörer och produktutvecklare är mycket stolta att kunna förse Red Reserves spelare som tillhör världens skickligaste e-sportspelare, med denna framkantsteknik som utvecklats utifrån de specifika behov som professionella e-sportspelare ställs inför i de större turneringarna. Vi är övertygade om att lurarna kommer att prestera på högsta nivå i den krävande turneringscirkusen.

Victrix Pro AF ANC är det första headsetet som skapats speciellt för användning i en stressad e-sportsmiljö. Filtrering av bakgrundsljud är perfekt för fullsatta och stökiga arenor.
– Detta gör det möjligt för Red Reservs spelare att kommunicera på en helt annan nivå jämfört med andra headsets, vilket skapar ett klart övertag i tävlingarna, säger Patrik Andersson, CEO för Red Reserve.

För ytterligare information och bilder för fri publicering kontakta:
Patrik Andersson, CEO Red Reserve, tfn 0769-47 73 66, E-post:patrik@redreserve.org
Olav Törnblom, CEO Community Entertainment, tfn 0702–190 406, e-post: olav@comentab.se
www.comentab.se

www.redreserve.org

www.victrixpro.com

 

Community Entertainment´s business concept today focuses on further developing and commercializing our service-producing questionnaire software, primarily for online quizzes in our wholly owned subsidiary Million Mind Sweden Technology AB. We have products and services that are aimed at entertainment, enlightenment / marketing and education sectors.
Red Reserve is, thanks to the acquisition and merger with Community Entertainment, Scandinavia’s (and probably in Europe) first listed e-sports company. Red Reserve today has successful teams in Counter Strike and Call of Duty (ranked top five in the world).