Dotterbolaget Dr Sannas Sweden AB planerar lansering av solserie

Scandinavian Health Innovations AB (publ):s (”SHI”) dotterbolag Dr Sannas Sweden AB:s (”Dr Sannas” eller ”Bolaget”) utvecklingsteam har i över tre år arbetat med utvecklingen av en naturlig, ekologisk och vegansk solserie som nu planeras att lanseras inför sommaren 2019. Solskydden har en ingredienslista bestående av bl.a. zinkoxid, jojobaolja, kokosolja och probiotika.

SHIs dotterbolag Dr Sannas har i över tre år arbetat med utvecklingen av solskydd. Bolaget har färdiga recept på två solskydd som nu görs redo för lansering inför sommaren 2019 samtidigt som utvecklingen av flera solskydd pågår med målsättningen att utöka serien i framtiden. Solskydden har en ingredienslista bestående av bl.a. zinkoxid, jojobaolja, kokosolja och probiotika. Samtliga är precis som alla Dr Sannas produkter naturliga, ekologiska och veganska. Solserien kommer att bestå av solskydd SPF 30 och SPF 20 samt Bolagets tidigare After Sun som bl.a. fått utmärkelsen årets bästa After Sun produkt iform av en Beauty Oscar med motiveringen ”Svalkande och väldoftande eftersolprodukt som både lugnar och piggar upp efter en dag på stranden”. Lanseringsdatum för solserien kommer att kommuniceras under maj 2019.

       Det är en stor glädje att bekräfta att Dr Sannas planerar lansera sin solserie inför sommaren 2019! Huden är kroppens största organ, och när vi smörjer in oss med solskydd och går ut i solen påverkas vår hud. Därför har vi haft hög prioritet att ta fram en naturlig, ekologisk och vegansk solserie med behaglig skin feel. Det har varit den i särklass svåraste utmaningen för vårt utvecklingsteam – och nu har vi lyckats. Produkterna är de absolut bästa naturliga, ekologiska och veganska solskydd jag testat, och min förhoppning är att alla våra nuvarande och kommande kunder känner detsamma säger Sanna Ehdin, Styrelseordförande i Dr Sannas Sweden AB. 

Scandinavian Health Innovations offentliggör delårsrapport för perioden januari-mars 2019 den 22 maj 2019.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Daniel Ehdin, VD, daniel@drsannas.se, tel. +46 70 862 47 40

Kort om Scandinavian Health Innovations 
Scandinavian Health Innovations vision är att göra det enklare att leva ett hållbart och hälsosamt liv. Vi är ett house of brands som investerar i och utvecklar innovativa varumärken som riktar sig till medvetna konsumenter. Målsättningen är att genom synergiförvärv hålla en hög expansionstakt i Sverige och utomlands. Nuvarande innehav består av de helägda dotterbolagen Dr Sannas Sweden AB och Dr Sannas International AB, www.shinnovations.se. Augment Partners AB, tel. +46 8 505 651 72, är Scandinavian Health Innovations Mentor.