Facebook-versionen av Backpacker® Featured på Facebook Games.

Qiiwi Interactive meddelar idag att Facebook-versionen av Backpacker® blivit Featured på Facebooks sektion ”Facebook Games”. Detta innebär att spelet visas på utvalda platser i Facebooks spelbutik globalt.

VD Erik Dale Rundberg kommenterar:

“Det är kul att Facebook-versionen av Backpacker® valts ut för att få mer exponering på Facebook Games vilket innebär att fler spelare får kännedom om spelet och vill testa det. Det är första gången ett spel skapat av Qiiwi blir Featured på plattformen Facebook Games. Vår bedömning är att detta kommer ge ett tillskott i antalet spelare som spelar Facebook-versionen av Backpacker® vilket samtidigt ökar intäktsströmmarna från plattformen.”
 

Länk till Facebook Games: www.facebook.com/games


 


För ytterligare information:

Erik Dale Rundberg
VD, WeAreQiiwi Interactive AB

Telefon: 0709-260 697

E-post: erik@qiiwi.com

Om WeAreQiiwi Interactive AB 

Qiiwi är en utvecklare av spel till mobila plattformar som iOS och Android. Bolagets nuvarande verksamhet startade 2012 och bolaget har sitt säte i Alingsås. En gemensam nämnare för Qiiwis spel är att de är kunskapsspel och baseras på någon form av problemlösning. Bolagets slogan är ”Saving the World from Stupidity”. WeAreQiiwi Interactive AB är noterat på handelsplatsen Spotlight Stock Market (tidigare AktieTorget) under kortnamn ”QIIWI”.