Frill Holding AB publicerar årsredovisning för 2020

STOCKHOLM, 27 april, 2021 08:00 CET
 

Frill Holding AB har idag publicerat Årsredovisningen för 2020 på företagets hemsida www.frillholding.com.

Peter Blom, VD & Koncernchef kommenterar:

2020 var ett intensivt år för Frill. Bolaget har på kort tid gått från att vara ett enproduktsbolag till ett företag med en ny strategi med bred produktutveckling och marknadsföring av produkter inom Functional Foods. Vi har initierat betydande förändringar för att bli ett ledande företag inom Functional Foods i Norden. Vi har en tydlig strategi för att växa både organiskt och genom förvärv. I slutet av året genomförde vi förvärvet av Bezzt of Nature, som i slutet på april 2021 följdes upp med förvärven av Homie Life in Balance, iQ Fuel och Nathalie’s Direct Trade. Detta gör att vi får en stark plattform att utveckla Frill vidare ifrån. Vi får ett spännande utbud av attraktiva produkter inom Functional Foods, samt möjligheter till snabb geografisk expansion. De sammanslagna förvärven ger Frill en stabil grund och organisation för organisk tillväxt under de kommande åren. Genom en tillräckligt stor och rätt sammansatt produktportfölj blir vi en intressant och stark motpart för inköpare på alla nivåer – hos både de stora kedjorna och hos mer specialiserade försäljare av Functional Foods. Därmed kan vi snabbt expandera och vi har eliminerat risken som finns hos ett mindre företag, med endast ett fåtal varumärken att erbjuda. Vi följer vår plan och målsättning att bli ett ledande företag inom Functional Foods i Norden.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Peter Blom, VD Frill Holding AB

Tel: +46 706 555 698

E:mail: peter.blom@frill.se

Om Frill-koncernen

Frill är ett innovativt företag som har utvecklat en unik food tech-plattform för utveckling av produkter inom functional foods. Genom organisk tillväxt och förvärvsstrategi ska bolaget bli ett ledande företag inom Functional foods i Norden och bidra till bättre hälsa och livskvalitet. Bolagets varumärken är:

iQ Fuel – Snabbväxande funktionsdrycker utan koffein, berikade med vitaminer och elektrolyter – Homie – Livsstilsvarumärke som levererar hälsosamma och funktionella produkter som näringstillskott, funktions- och energidrycker, kosttillskott – Bezzt of Nature – Hälsosamma godisprodukter och bars baserade på honung, kostfibrer, alger och havre – Nathalie’s Direct Trade – Nyttiga snacks gjord på torkad frukt som köps direkt av bönder i Colombia – Frill – Genuint hälsosamma mellanmål gjorda på frukt och grönsaker – Add Ice Cream – Hälsosam glass som levererar funktionella fördelar som proteiner och vitaminer – Bacoccoli – Högkvalitativa produkter som olja, pasta och choklad från Italien.

Frill Holding skapar nyttiga kostalternativ baserade på vetenskapliga fakta och levererar prisvärd och hälsosam kost som bidrar till hälsa och livskvalitet. Bolaget är baserat i Stockholm och är noterat på Nasdaq First North Growth Market, kortnamn FRILL B. FNCA Sweden AB är bolagets Certified Adviser. Tel. +46 (0) 8 528 00 399, email info@fnca.se

Frill-koncernen består av åtta bolag: Frill Holding AB (publ), Add Nutrition AB, Zendegii Frill Ltd. (UK), Frill Inc. (USA), Bezzt AB, Kling Homie AB, Nathalies Direct Trade AB och iQ Fuel AB.