GoldBlue AB (publ) lanserar poker

GoldBlue AB (publ) kan härmed meddela att bolaget har via sitt dotterbolag integrerat och lanserat GGNetworks poker utbud på sin plattform. Spel valet har för tillfället lanserats på ett av varumärkena mot de kinesiskt talande kunderna. 

Poker har under se senaste åren haft en snabb tillväxt på den Asiatiska marknaden. Poker alternativet kommer senare i juli att bli tillgänglig på koncernens övriga marknader och för B2B verksamheten. Integrationen är viktig för koncernen då den driver bolaget mot målet att kunna erbjuda en hel underhållningsplattform, öka spelutbudet för kunden samt stärka koncernens konkurrensfördel.

GGNetwork är ett av Asiens största pokernätverk med fokus på rekreationsspelare. Med en mängd olika unika egenskaper och månatliga kampanjer, syftar GGNetwork till att “make poker fun again“.

”Vi är väldigt glada över att slutligen integrerat poker. Poker ökar ständigt sin marknadsandel i sydost Asien, och vi hoppas på att det kommer vara en av våra nyckelprodukter för vår framtida tillväxt” säger VD Andre Rodrgiues.


För mer information vänligen kontakta:

Douglas Adamsson, IR och Compliance

Email: ir@goldblue.eu

Tel: +46 (0)8 559 25 266 


Om GoldBlue AB (publ):

GoldBlues AB är starkt växande investeringsbolag som grundades 2013 av erfarna personer inom spel industry. Kärnverksamhet består i att äga och förvalta aktier i bolag som erbjuder slutkunder spel över internet. GoldBlue AB via sina dotterbolag erbjuder ett av de bredaste utbuden av casinospel online och för mobiler. Bolaget inrita sig på tillväxtmarknader där dem stora tillväxten finns.