Lyko stärker organisationen och utser Retail Sales Officer

Lyko är ett tillväxtbolag och en ledande hårvård- och skönhetsspecialist med ambition att förändra branschen. Verksamheten bedrivs i två segment: online samt retail, vilket utgörs av fysiska butiker med integrerade salonger.

”Jag är mycket glad över att hälsa Erica välkommen till Lyko och därmed förstärka retailsegmentet. Med Ericas gedigna bakgrund inom fysisk detaljhandel, bland annat sex år som försäljningschef på Åhléns city, samt goda erfarenhet av förändringsledning har vi hittat den perfekta försäljningschefen för Lykos retailsegment. Samtidigt som jag välkomnar Erica till koncernledningen vill jag också passa på att tacka Samuel Andersson för tiden som Retail Sales Manager och önska honom lycka till i sin nya roll som Head of Sales Development”, säger Joanna Hummel, VD på Lyko.

Erica Wredberg tillträder sin tjänst den 14 maj 2018.

För mer information vänligen kontakta:

Joanna Hummel, VD Lyko.
070 286 26 82,
joanna.hummel@lyko.se 

Om Lyko

Lyko Group AB (publ) är en hårvård- och skönhetspecialist med ambition att förändra branschen. Vi har vårt ursprung i den professionella hårvården. Med marknadens bredaste sortiment online, integrerade butiker och salonger inspirerar och guidar vi kunden till sitt bästa jag. Koncernen driver webbplatserna Lyko.se och Lyko.no samt 38 butiker i Sverige och Norge, varav 37 har tillhörande salonger. Verksamheten sysselsätter närmare 500 personer. Lyko är noterat på First North Premier. Avanza Bank är bolagets certified adviser. Besök www.lyko.se för mer information.