Lykos CFO lämnar bolaget på eget initiativ

Marie Björklund, CFO för Lyko Group AB (publ) slutar på egen begäran för ett nytt uppdrag utanför bolaget.

”Jag vill tacka Marie för hennes engagemang och värdefulla insats under den här tiden och jag önskar henne lycka till i sin fortsatta karriär,” säger Rickard Lyko, VD på Lyko.

Lyko har initierat rekryteringsprocessen för att hitta en ny CFO.

Marie Björklund kvarstår i sin nuvarande roll under sin uppsägningstid upp till 6 månader.

För mer information vänligen kontakta:

Rickard Lyko, VD för Lyko

Telefon: 0760 267 428

Denna information är sådan som Lyko Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 31 januari, 2019 kl. 09.00 CET.


Om Lyko

Lyko Group AB (publ) är en hårvård- och skönhetspecialist med ambition att förändra branschen. Vi har vårt ursprung i den professionella hårvården. Med marknadens bredaste sortiment online, integrerade butiker och salonger inspirerar och guidar vi kunden till sitt bästa jag. Koncernen driver webbplatserna Lyko.se, Lyko.no, Lyko.fi samt 38 helägda integrerade butiker och salonger i Sverige och Norge. Verksamheten sysselsätter närmare 500 personer. Lyko är noterat på First North Premier. Avanza Bank, +46(0)8-409 421 20, corp@avanza.se, är bolagets Certified Adviser. Besök www.lyko.se för mer information.