MAG Interactive välkomnar Magnus Holmström som Produktionschef

DICE-veteran blir del av ledningsgruppen på MAG Interactive

Stockholm, Sverige – 2 december 2019 – MAG Interactive är glada att idag välkomna Magnus Holmström som Produktionschef, samt ny medlem i företagets ledningsgrupp.

Magnus Holmström är en rutinerad spelutvecklare och ledare inom den svenska spelbranschen. Han har de senaste åtta åren arbetat på EA DICE som bland annat mjukvaruingenjör, chef över AI-programmerare och projektledare för utvecklingsprojekt inom spelstudion. 

“Vi är väldigt glada att välkomna Magnus till MAG, hans gedigna bakgrund inom produktion och projektledning kommer att vara en tillgång för företaget i stort och alla spelteam i synnerhet. MAG har ett starkt fokus på autonoma team – genom att ta in kompetens av Magnus kaliber kan vi stötta teamen i deras arbete och fortsätta utveckla spel av hög kvalitet på ett uthålligt sätt. Jag ser fram emot att jobba med Magnus och tillsammans förverkliga de spännande planer vi har för vår spelportfölj framöver”, säger Daniel Hasselberg, VD på MAG Interactive.


Presskontakt:
Tove Bengtsson / Marketing Communications Manager / +46 (0)72-220 73 22 / tove.bengtsson@maginteractive.se

Om MAG Interactive   
MAG Interactive grundades 2010 och är en global mobilspelsutvecklare av sociala casualspel till smarta telefoner. Spelen i MAGs portfölj har totalt laddats ned över 250 miljoner gånger. Bland de mest mest kända spelen i MAGs breda katalog finns titlar som Ruzzle, Word Domination, WordBrain och QuizDuel. Företagets intäkter kommer i huvudsak från in-app-köp samt annonser. MAG har kontor i Stockholm och Brighton och är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market med tickern MAGI. Bolagets Certified Adviser är FNCA Sweden AB. Email: info@fnca.se. Telefon: +46 (0)8-528 00 399. För mer information besök www.maginteractive.com