Nytt datum för årsstämma i Beyond Frames Entertainment AB

I spåren av coronakrisen och för att ge så många aktieägare som möjligt möjlighet att delta på årsstämman har styrelsen i Beyond Frames Entertainment AB beslutat att flytta datum för årsstämman från tidigare meddelade 27 maj till den 26 juni 2020. Kallelse till årsstämman kommer ske senast fyra veckor före det nya datumet.

Verksamheten i Beyond Frames och dess studior är intakt och påverkas mycket lite av den samhällsutveckling som sker i samband med coronavirusets utbrott. Personalen i samtliga studior mår bra och omställningen till hemarbete har gått smärtfritt. Utvecklingen av spel fortgår enligt plan och med bibehållen produktivitet.

I övrigt följer bolaget följer noga utvecklingen som sker i omvärlden och är förberett att vidta åtgärder om nödvändigt.

Om Beyond Frames Entertainment

Beyond Frames Entertainment, med sin kreativa bas på Södermalm i Stockholm, skapades i syfte att berika människors liv med stark, engagerande underhållning utan de tvådimensionella skärmarnas begränsningar. Företaget investerar i och stöttar en växande portfölj av spelutvecklare med ett fokus mot nya teknologier. Idag består gruppen av Cortopia Studios, Moon Mode, Odd Raven Studios och Zenz VR.

https://beyondframes.com/