Quickbit presenterar sig på Eminovas bolagskväll

Företaget Quickbit kommer vara ett av de företag som kommer att delta på Eminova Fondkommissions bolagskväll den 8 november 2017 kl 18,00.

Företaget Quickbit, som köper och säljer kryptovaluta, kommer att presentera sig och sin verksamhet på Eminovas bolagskväll. Där kommer Quickbits v erkställande direktör, Reinhold Konnander, berätta om bolagets planer och framtid.

Eminovas bolagskväll, Scandic Anglais, Humlegårdsgatan 23, Stockholm. Konferensavdelningen 1 trappa upp.

Obligatorisk föranmälan till erik@axier.se

Presentationen kommer att filmas varför det finns möjlighet för de personer som inte har möjlighet att närvara att kunna ta del av presentationen.

För mer information kontakta:

Reinhold Konnander, VD

Quickbit AB

073-068 56 20

reinhold@bitcoin.eu

http://www.bitcoin.eu

Om Quickbit AB (publ)

Allt fler av våra dagliga affärer sker genom e-handel över internet. 2016 översteg e-handel 2.000 miljarder USD och 2020 förväntas omsättningen vara 4.000 miljarder USD.

Under de senaste åren har kryptovalutor som Bitcoin tagit världen med storm. Kryptovalutor möjliggör för ögonblickliga betalningar utan transaktions- eller växelkursavgifter och med fullkomlig spårbarhet för att säkerställa trygghet.

Quickbit AB erbjuder sina kunder en säker, snabb och enkel handelsplats för kryptovalutor. I en värld där utvecklingen av nya valutor såsom Bitcoin sker snabbt och blir en liten men viktig del av det dagliga livet för människor som handlar på internet, är Quickbit och dess plattform en naturlig marknadsplats.

Med en teknisk plattform baserad på senaste teknologi inom Blockchain och Artificiell Intelligens har Quickbit skapat en trygg tjänst för att stödja företag och privatpersoner i handel där de använder kryptovaluta.