Speqta rekryterar Ilari Heldan som Head of Digital marketing and Sales för Rahalaitos

Speqta (”SPEQT”) har rekryterat Ilari Heldan som Head of Digital Marketing and Sales för finska låneförmedlaren Rahalaitos. Ilari har en bred bakgrund från bolag som Bonnier, Aller och Lendomatic.

Ett av Finlands mest välkända varumärken inom låneförmedling Rahalaitos stärker nu kompetensen inom digital marknadsföring. Ilari Heldan har bakgrund från ett flertal bolag inom trafikanskaffning, mediabolag och finansbranschen. På Lendomatic var han Country manager och har under sin karriär jobbat brett med Lead Generation. Ilari tillträder tjänsten 1 oktober 2021.

Speqtas VD Fredrik Lindros kommenterar:
Jag är mycket nöjd över att få ombord Ilari på Rahalaitos spännande resa. Rahalaitos har en styrka i sitt varumärke samtidigt som vi ser stor potential att utveckla vår trafikanskaffning via digitala kanaler. Det känns därför bra att Ilari har den breda erfarenhet som krävs för en multikanalsstrategi kring lead generation. Detta kommer i ett speciellt bra läge eftersom tillfälliga regleringen i Finland släpper första oktober.  

Ilari Heldan kommenterar:
Jag är väldigt motiverad att börja på framgångssagan Rahalaitos och göra mitt yttersta för att ta dom till nästa nivå. Varumärket är starkt och därför finns det stor potential för både mig och bolaget. Jag ser fram emot att vara en del av den resan. 

För mer information, kontakta:
Fredrik Lindros
VD Speqta AB (publ)
fredrik.lindros@speqta.com
+46 723 10 66 66

Om Speqta
Speqtas erbjuder de bästa prestationsbaserade lead genererings-plattformarna med hjälp av data och AI, och ska växa organiskt samt via förvärv på nya och befintliga marknader. Bolaget har två affärsområden, Speqta AdTech samt Speqta Content & Comparison. Bolaget är listat på Nasdaq First North Premier Growth Market i Stockholm under namnet “SPEQT”. Bolagets Certified adviser är Västra Hamnen Corporate Finance AB, telefonnummer: +46 40 20 02 50 e-mail: ca@vhcorp.se

www.speqta.com