SpiffX tecknar avtal med lotteriplattformen Twelve40

  • Avtal med lotteriplattformen Twelve40
  • Integration av Take5-spelen som innehåll på Twelve40s plattform

Spiffx, som utvecklar och marknadsför konsumentinriktade spelapplikationer för mobila plattformar, har tecknat avtal med Twelve40 som är en ledande plattform för lotterier och direktspel.

Avtalet gäller integration av SpiffX spelpaket Take5Live, som är ett innovativt mobilbaserat fotbollsspel som ger spelarna möjlighet att satsa på om det blir mål i en utvald match inom de närmaste fem minuterna, på Twelve40s plattform.

Lennart Gillberg – tf VD och styrelsemedlem i Spiffx AB sade: “Vi arbetar hårt för att utöka vår globala utrullning av Take5 och Twelve40 är den perfekta samarbetspartnern för att öka vår räckvidd. Twelve40 är bra att arbeta med och vi ser fram emot ett långt och givande förhållande”.

Nigel Renouf – affärsutvecklingschef för B2B–B2C Lottery & Game Content på Twelve40 sade: ”Att bygga vår plattforms attraktivitet med de senaste och mest innovativa spelen har hög prioritet. Vi är därför glada att kunna erbjuda SpiffXs Take5-spel på vår plattform och till våra operatörer. Den moderna fotbollens dynamiska och snabba karaktär matchas perfekt av den intuitiva användarupplevelsen som Take5Live ger. Vi är övertygade om att det blir en succé för våra kunder och partners”.

Affären med SpiffX utvecklar Twelve40s plattform vidare. Twelve40 levererar en nyckelfärdig lotteri- och realtidsspelslösning som ger olika operatörer över hela världen innehåll.

Om Twelve40

Twelve40 erbjuder en komplett nyckelfärdig plattformslösning med en enkel integration för olika speloperatörer. Twelve40 erbjuder lotterimarknaden progressiv underhållning för nya generationer av spelare med nya krav. Som en del av detta har Twelve40 nyligen utvecklat ett lotterispel baserat på blockchain-teknik och kryptoterminer. Twelve40 erbjuder även ett brett urval av direktspel samt titlar från tredje part.

För ytterligare information se www.spiffx.se

Kontaktperson:

Lennart Gillberg, tillförordnad VD och styrelseledamot

tel: 076-010 17 61, lennart@spiffx.com

Detta pressmeddelande innehåller insiderinformation som SpiffX AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:smarknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 1 februari 2018. kl. 09:00 CET.

SpiffX utvecklar och marknadsför konsumentinriktade spelapplikationer för mobila plattformar. Bolaget driver även en handelsplattform med en optionsmarknad och en darkpool (orderböcker med dolda handelsvolymer) för handel i sportodds till marknadsledande pris via webbplatsen www.spiffx.com. Den operativa verksamheten bedrivs i dotterbolaget SpiffX Malta Ltd med licens nr LGA/CL3/851/2012 utfärdad av Malta Gaming Authority den 26 april 2013.

SpiffX AB är marknadsnoterat på Nasdaq First North och G&W Fondkommission är bolagets certified advisor.