Spotlight välkomnar Mandel Design Group

Idag noteras Mandel Design Group, ett bolag inom consumer, och det fjärde bolaget att noteras på Spotlight i år.

Mandel Design Group driver en e-handelsplattform nischat mot klädförsäljning som har som mål att vara personlig och engagerad i sina kunder. Moderbolaget grundades hösten 2019 med syfte att skapa en ny koncern med inriktning mot e-handel. Personerna bakom har tidigare genomfört likande strukturuppbyggnader och tillsammans har de erfarenheter inom digitalt entreprenörskap, retail och finans.

“Syftet med denna notering är att vidareutveckla bolaget i form av att skapa ett större intresse och synlighet för nuvarande samt framtida investerare. Vi ser också en mycket stor fördel i att skapa en likvid aktie för att i framtiden möjliggöra fler affärsmöjligheter i form av förvärv.” säger Camilla Friden, VD för Mandel Design.

”Vi är glada att välkomna Mandel Design Group till Spotlight och ser samtidigt fram emot att stärka konsumentbolagssektorn, en sektor som vi ser ett fortsatt stort intresse från när det gäller att gå publikt” säger Emelie Jarnesten, Head of Business Operations på Spotlight.

Hjärtligt välkomna till Spotlight!

Presskontakt

Jenny Sondal, CMO Spotlight

+46 70 7749303, js@spotlightstockmarket.com

OM SPOTLIGHT

Spotlight är marknadsplatsen där investerare och tillväxtbolag möts. Hos oss är det enklare och tryggare för bolagen att vara noterade. Vi erbjuder en helhetslösning som ökar synligheten för våra bolag genom unika mediesamarbeten. Investerare får genom Spotlight möjlighet att bli delägare i över 170 tillväxtbolag i olika branscher från flera länder, däribland bolag som Bahnhof, Freetrailer och Synthetic MR.

spotlightstockmarket.com