Styrelse och ledning köper upp Freetrailer-aktier

Styrelsen och ledningen i Freetrailer Group köper aktier enligt kvartalsrapporten för Q1 2018/2019. Totalt köptes 63 967 aktier, varav Styrelseordförande Mikael Bartroff har köpt 24 000 och VD Allan Sønderskov Darré har köpt 39 967 aktier i bolaget.

Den 27 november 2018 presenterade bolaget sin första kvartalsredogörelse (Q1 2018/2019) som börsnoterat bolag och både styrelsen och ledningsgruppen är nöjda med den första månadens resultat som noterat bolag.

”Freetrailer är på en tillväxtresa och med 21 % tillväxt på översta raden under första kvartalet jämfört med samma period föregående år har vi fått en bra start. De uppnådda resultaten är tillfredsställande och vi är mycket nöjda med att Freetrailer som ett tillväxtföretag också kan generera ett överskott på nedersta raden. Detta lovar gott för framtiden och för den tillväxtresa vi fortfarande står inför”, säger styrelse och ledning.

Enligt kvartalsredogörelsen har VD Allan Sønderskov Darré köpt 39 967 aktier, medan Styrelseordförande Mikael Bartroff har köpt 24 000 aktier. Den totala köpeskillingen är 262 586 DKK.

Det totala antalet aktier i bolaget Freetrailer Group A/S är 9 199 171 med ett marknadsvärde på 38,9 DKK. 

För mer information om Freetrailer Group A/S, vänligen kontakta:
Allan Sønderskov Darré, Group CEO & grundare

E-post: asd@freetrailer.com
Telefon: +45 42 90 90 98

Kort om Freetrailer Group A/S
Freetrailer är ett danskt teknikföretag, grundat 2004, med målet att göra det enkelt att boka och låna en släpvagn gratis via en delningsekonomisk IT-plattform. Företaget erbjuder idag sina kunder en 100 procent självbetjäningslösning via en applikation, och ett elektroniskt lås som ger kunderna full flexibilitet.

Konceptet har visat sig öka trafiken till butikerna på ett innovativt och nytänkande sätt, och sedan starten har fler än 2 miljoner kunder lånat en släpvagn hos IKEA, SILVAN, Bilka, Pelican Self Storage – eller hos ett av bolagets 30 andra nordiska affärspartner. Företaget arbetar med en tvåsidig tillväxtplan, där förstärkning av de befintliga hemmamarknaderna är den ena delen och internationalisering av konceptet utgör den andra.

Den danska tidningen Børsen har tilldelat Freetrailer sju av de danska Gazell priser i rad. Idag har Freetrailer en mycket lönsam och global skalbar affärsidé baserad på en beprövad och robust IT-plattform.