Touchtech nyhetsbrev april

Nya affärer

Touchtech tecknar avtal med det danska modehuset Bestseller som äger bland annat Vero Moda,  ONLY, VILA och Jack & Jones. Samarbetet avser att testa Touchtech Vendo i två till sex Jack & Jones-butiker med start innan augusti. 

Deniz Chaban, vd på Touchtech kommenterar:

-”Vi är stolta att ett globalt modeföretag med över 4000 butiker i över 40 länder väljer att använda Vendo. Integrationen med Touchtechs plattform utvecklas internt av Bestsellers omnichannel-team med stöttning från Touchtech.” 

Touchtech tecknar avtal med Johnells som är en av Sveriges äldsta och bäst etablerade multi brand-kedjor för högkvalitativa märkeskläder såsom Eton, Gant, Hugo Boss, Tiger m.fl. Johnells etablerades 1893 och har idag ett flertal butiker runt Mälardalen samt en webbshop. Avtalet avser utvärdering av Touchtech Vendo i 1-2 av Johnells ca 10 butiker.

Detaljerna kring den tidigare kommunicerade byggvarukedjan i Norge som ska använda Touchtech Vendo i lansering av det nya butikskonceptet kommer att delges efter butiksöppningen som är inplanerad den 3 maj.

Uppdateringar befintliga kunder

Touchtech Vendo lanserades för Caliroots i samband med öppningen av det nya butiks-konceptet på den centrala adressen Södra Larmgatan i Göteborg.

Touchtech Vendo är lanserat i Stutterheims brand store på Manhattan i New York. En ny installation är beställd till butiken i Stockholm och planeras att installeras under maj.

J.Lindeberg utökar med Touchtech Vendo till sin brand store i Malmö.

Försäljningen av Lima via befintligt nätverk av återförsäljare går enligt plan och bidrar till ett positivt kassaflöde. Ingen nyutveckling har behövts av Lima under april.

Produktnyheter

I föregående nyhetsbrev beskrevs en uppsjö av nya och innovativa funktioner och koncept. Dessa lanserades i samband med e-handelsmässan DCongress den 8e mars i Göteborg, och presenterades även på Ecommerce+shoptech-mässan. För den intresserade finns videoklipp som visar några av dessa nyheter: https://vimeo.com/266293168

Under april har vi utvecklat flera nya funktioner och förbättringar i Touchtech Vendo. En av dessa funktioner är multi-stock, vilket innebär att oavsett var konsumenten bor får hen levererad varan direkt från närmaste lagerställe. Vi har nu även stöd för jämförelsepriser. Detta innebär att konsumenten kan se priser t.ex. per kilo eller kvadratmeter, vilket är ett krav bl.a. när man köper golv.

Organisation

Högprioriterat är att utöka försäljningsavdelningen med flera resurser.

Mässor

Våra interaktiva och innovativa lösningar är väldigt tacksamma att visa upp. Därför har vi valt att ställa ut på de bästa branschmässorna inom retail och e-handel.

  •  RBTE, 2-3 maj, i London tillsammans med partner
  •  SEBC, 17-18 maj, i Göteborg i egen regi
  •  VFM, 22 maj, i Göteborg i egen regi

Vi hörs i samband med nästa nyhetsbrev om en månad. Skulle du ha frågor, var god maila mig så besvarar jag dessa i samband med nästa nyhetsbrev. Och självklart går vi ut med pressmeddelanden om det är en händelse av väsentlig karaktär.

Med vänliga hälsningar,

Deniz Chaban
deniz@touchtech.com