Alltainer AB (Publ): Ny återförsäljare i Sverige.

Morgan Nyman AB blir återförsäljare för Alltainer i Sverige. Morgan Nyman AB är en väletablerad försäljare av villavagnar, fritidshus mm. med många års erfarenhet och kunskap om den svenska marknad. Morgan Nyman AB hjälper sina kunder med den lösning som passar deras behov, och bistår med allt från bygglov till uppställning och inkoppling av sina boendelösningar. Med en bred kundbas, från privatpersoner, campingplatser, till större nyetableringar känner Morgan Nyman AB den marknad som Alltainers produkter riktar sig emot bättre än de flesta.

VD Jakob Kesje kommenterar:

”Med Morgan Nyman AB har Alltainer fått en mycket professionell och kunnig återförsäljare. Vi kommer att bearbeta de större etableringar runt nya fabriksanlägg i Sverige tillsammans, som exempelvis runt den kommande batterifabriken i Mariestad, de många campingplatser i Sverige som kan förlänga den korta svenska säsongen med långtidsboende i Alltainers containerlösningar, och inte minst de många privatpersoner, lantbruk mm. som kan ställa upp uthyrningsboende på sina tomter. Vi ser mycket fram emot ett givande samarbete med Morgan Nyman AB och har redan identifierat en rad potentiella affärer tillsammans.”säger VD i Alltainer AB Jakob Kesje.

För frågor om bolaget, vänligen kontakta:

VD Jakob Kesje, Tel 0763-11 19 11

Mail: jk@alltainer.com

Kort om Alltainer

Alltainer tillverkar, marknadsför och säljer sjöcontainrar inredda som bostäder, barer, sanitetsanläggningar eller andra ändamål som kunderna efterfrågar. Tillverkningen baseras på nya sjöcontainrar som inredas enligt kundens specifikationer i bolagets anläggning i Vietnam. Försäljningen sker framförallt via försäljningskanaler på den amerikanska marknaden, men även i Afrika, Sverige och övriga Europa.

Fler artiklar om Alltainer