Baker McKenzie legal rådgivare till 24SevenOffice vid riktad konvertibelemission om 250 miljoner kronor

24SevenOffice genomför en riktad nyemission av konvertibler på maximalt 250 miljoner kronor till amerikanska Lugard Road Capital, som idag äger 7,39 procent av aktierna i bolaget.

24SevenOffices vision är att stärka företag för framtiden genom att leverera molnbaserade affärssystem i världsklass till små och medelstora företag i Norden. Deras modulbaserade affärssystem används för närvarande av 56 000 företag i Norden.

Lugard Road Capital är en global investeringsfond fokuserad på offentliga och privata företag inom Internet-, mjukvaru-, konsument- och teknologisektorn.

Syftet med konvertibelemissionen är att påskynda bolagets icke-organiska och organiska tillväxtinitiativ samt använda pengarna för allmänna bolagsändamål.

Pareto Securities agerade sole global coordinator. Baker McKenzie agerade legal rådgivare till 24SevenOffice med Joakim Falkner, Ian Gulam och Marlene Wiklund från Baker McKenzies kapitalmarknadsteam i Stockholm involverade.

Kontakt
Joakim Falkner, advokat, partner, solicitor, head of Capital Markets – Europe, Middle East & Africa, Baker McKenzie
Tfn: 08-566 177 80
E-post:
joakim.falkner@bakermckenzie.com

Om Baker McKenzie
Baker McKenzie är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik.  Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie närmare 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem. www.bakermckenzie.com