Baker McKenzie legal rådgivare till ABG Sundal Collier vid SynAct Pharmas riktade nyemission

SynAct Pharma har genomfört en riktad nyemission av aktier om cirka 80 miljoner kronor till en teckningskurs om 50 kronor per aktie. Teckningskursen fastställdes genom ett accelererat bookbuilding-förfarande.

SynAct Pharma är en läkemedelskoncern som bedriver forskning och utveckling inom inflammatoriska sjukdomar. Företaget avser att använda likviden från den riktade nyemissionen till att uppnå de redan kommunicerade milstolparna för bolagets fas IIa-studier mot reumatoid artrit (RA), nefrotiskt syndrom och covid-19 (ARDS) samt till att förbereda och utföra en fas IIb-studie mot RA.

ABG Sundal Collier agerade Sole Manager och Bookrunner. Baker McKenzie agerade legal rådgivare till ABG Sundal Collier. Från Baker McKenzies Capital Markets-team i Stockholm deltog Joakim Falkner och Ian Gulam.

Kontakt
Joakim Falkner, Advokat/Partner, solicitor, Head of Capital Markets – Europe, Middle East & Africa, Baker McKenzie
Tfn: 08-566 177 80
E-post:
joakim.falkner@bakermckenzie.com

Om Baker McKenzie
Baker McKenzie är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik.  Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie närmare 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem. www.bakermckenzie.com