Baker McKenzie legal rådgivare till bankerna vid Cibus riktade nyemission om 810 MSEK

Cibus Nordic Real Estate AB (publ) har genomfört en riktad nyemission av aktier om cirka 810 miljoner kronor där teckningskursen fastställdes genom ett accelererat bookbuilding-förfarande.

Cibus är ett fastighetsbolag noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap. Företagets affärsidé är att förvärva, utveckla och förvalta högkvalitativa fastigheter i Norden med välrenommerade livsmedelsbutiker och dagligvarukedjor som ankarhyresgäster. Cibus äger för närvarande mer än 450 fastigheter i Norden. Huvudhyresgästerna är Kesko, Tokmanni, Coop Sverige, Lidl och S Group.

Nordea, Pareto Securities och Swedbank agerade Joint Global Coordinators och Joint Bookrunners. Baker McKenzie agerade legal rådgivare till bankerna med ett internationellt kapitalmarknads-team bestående av Joakim Falkner, Per Blom och Olof Larsson i Stockholm, samt Adam Farlow och Charles Farnsworth i London.

Kontakt
Joakim Falkner, advokat, partner, solicitor, head of Capital Markets – Europe, Middle East & Africa, Baker McKenzie
Tfn: 08-566 177 80
E-post:
joakim.falkner@bakermckenzie.com

Om Baker McKenzie
Baker McKenzie är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik.  Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie drygt 13 500 medarbetare på 74 kontor i 45 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem och vår verksamhet har sedan 2020 uppnått nettonollutsläpp av växthusgaser. www.bakermckenzie.com