Adtraction

Adtraction

Pris per aktie
60 SEK
Minsta investering
- SEK
Pre money value
- MSEK
Bransch
Digital marknadsföring
Lista
First North
Emissionsvolym
181 MSEK
Teckningsperiod
26 nov - 6 dec
Första handelsdag
7 dec
Teckningsåtagande
135
Post money value
-

Bakgrund

Som tidigare kollegor från SEB snubblade Simon och Markus in på affiliatemarknadsföring i början av 2000-talet. Branschen var ung med stor potential, men led av brist på transparens och användarvänliga verktyg.

Med målet att skapa en transparent plattform och leverera en bättre användarupplevelse med förbättrat kundsupport etablerade de Adtraction 2007. Simon och Markus fick snart sällskap av Chrille, Mange och Marcus, som än idag utgör kärnan i företaget.

Med rötter i affiliate marketing har Adtractions affärsmodell successivt utvecklats och anpassat sig till nya typer av partners och ny teknik som möjliggör mer spårbara, transparenta och skalbara partnerskap.

Adtraction vuxit till att bli det ledande företaget i Norden när det gäller att dra nytta av partners för marknadsföringsändamål, både när det gäller intäkter och antal kunder.

Företaget har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige med lokala kontor i Norge, Danmark, Finland, Spanien, Tyskland, Polen, Storbritannien, Nederländerna, Schweiz och Österrike.

Källa: https://investor.adtraction.com/se/om-adtraction

Bolagsnyheter

Social media