Duearity

Duearity

Pris per aktie
6,3 SEK
Minsta investering
5481 SEK
Pre money value
60 MSEK
Bransch
Läkemedel / Medicin
Lista
First North
Emissionsvolym
24,9 MSEK
Teckningsperiod
13 apr - 27 apr
Första handelsdag
11 maj
Teckningsåtagande
75%
Post money value
-

Bakgrund

En av Duearitys grundare, Peter Arndt, har sedan lång tid tillbaka tinnitus och genomgick under åren 2015–2016 en TRT-behandling (Tinnitus Retraining Therapy). Den innehöll kognitiv beteendeterapi (KBT) i kombination med att lyssna på vitt brus åtta timmar per dygn under tolv månader. Peter kände att vitt brus gav en stor positiv lindring, men kunde konstatera att behandlingen utgjorde ett stort hinder i vardagen. Öronsnäckor gick inte att använda under arbetstid, då behandlingen måste ske utan avbrott. Sömnen stördes av att sova med dem under en längre tid.

Med sin långa erfarenhet av produktutveckling inom medicinteknik såg Peter möjligheten att utveckla världens minsta och mest flexibla tinnitushjälpmedel som sänder vitt brus. Som VD och delägare i ett produktutvecklingsbolag har Peter haft möjligheten att samla en grupp experter inom medicinteknisk produktutveckling som nu utvecklar Tinearity och Tinearity-AI.

I december 2021 är Tinearity CE-märkt, produktionsklar och färdig att levereras till personer runt om i Europa som vill behandla och lindra sin tinnitus med vitt brus. Utvecklingen av Tinearity-AI har påbörjats och förväntas vara färdigutvecklad runt årsskiftet 2023/24.

Bolagsnamnet Duearity består av orden duo och öra, du och ditt öra. Vårt mål är att du och vår lösning tillsammans bemästrar din tinnitus.

Bolagsnyheter

Social media

Detta bolag har för närvarande ingen twitterkoppling.