Entella IT AB på väg mot börsen!

Sponsrad

Inlägget är sponsrat

Entella är ett IT-konsultbolag bestående av två dotterbolag som ägs till 100% av moderbolaget – Entella IT AB. Det ena dotterbolaget Entella AB motsvarar den verksamhet med säte i Stockholm, Sverige och det andra dotterbolaget Entella India Pvt. Ltd. motsvarar verksamheten med säte i Chandigarh, Indien. Entella har i dagsläget 60 medarbetare, varav 10 i Stockholm, bestående av utvecklare med lång och bred erfarenhet och ett stort utbud av kompetensområden. Entella har lyckats etablera sig på marknaden och visat både lönsamhet och tillväxt trots det underskott av IT-personal som idag råder i Europa och tillsammans med sitt kontor i Indien kan Entella enkelt skala upp sin verksamhet för att kunna ta sig an både stora och små uppdrag.

Entella erbjuder tjänster inom fem olika affärsområden:
● Webbutveckling
● Apputveckling
● Systemintegrationer
● Bemanning
● Utveckling av affärssystem

Bakom Entella står ett starkt team och ägare där Bolagets VD Tony Selin har mångårig erfarenhet från operativt och strategiskt ledarskap inom försäljning, marknadsföring och produktutveckling.

Entellas affärsidé går ut på att leverera kundanpassade digitala lösningar med högsta värde för sina kunder samt att erbjuda specialistkompetens och IT-lösningar med engagerade konsulter som ökar kundernas affärsnytta. Entella vill helt enkelt skapa mervärde och konkurrensfördelar för sina kunder som idag räknas till 55 stycken kunder. Nu tar Entella steget att börsnotera sitt moderbolag Entella IT AB på AktieTorget.

Varför teckna aktier i Entella IT AB?
Vi har hängt med länge och kan marknaden och vi vet vad som krävs och behövs!
Med en stabil grund i både ledning och personal efter en stor rekryteringssatsning samt en ny, mer aggressiv säljstrategi ser vi en växande efterfrågan vilket är ett tydligt tecken på att vår affärsmodell håller. Vi har fått in många av våra kunder genom rekommendationer från tidigare samt pågående samarbeten vilket vi ser som ett kvitto på att vi levererar produkter och projekt med hög kvalitét! Häng med oss!

Emissionen är fullt garanterad och pågår mellan 20 mars och 11 april där första handelsdagen är planerad till den 2 maj på AktieTorget.

Läs mer på:
Entellas hemsida: http://entella.se/

Teckna dig här: https://tecknaemission.se/nyemission/Entella2018

1 thought on “Entella IT AB på väg mot börsen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.