FlexQube och Multitube ingår partnerskap för Holländska och Belgiska marknaden

 

De två företagen kommer att fokusera på att öka FlexQubes marknadsandel i Holland och Belgien.

Anders Fogelberg, VD på FlexQube, kommenterar: “Multitube har uppvisat en stark tillväxt för sitt rörkoncept inom flera av de kundsegment som FlexQube vänder sig till på andra marknader. Med detta partnerskap kommer Multitube att presentera både FlexQube som en helt egen produktserie med fokus på industriella vagnar men också kunna arbeta med integrationslösningar de båda systemen emellan. Med ett ungt och nyfiket tankesätt där kunden är i fokus genom hela processen har Multitube levererat en hög tillväxt på en konkurrensutsatt marknad. Vi ser verkligen fram emot att arbeta med Multitube.”

Jan Verhees, VD på Multitube Engineering B.V., kommenterar: “Vi la märke till FlexQube 2013 när vi diskuterade förutsättningarna för ett mer robust och modulärt system för att bygga vagnsbaser till materialhanteringståg. Vid den tidpunkten hade varken vi eller FlexQube någon längre historik så vi bestämde oss för att avvakta och fokusera på expansion och utveckling av vårt Multitube system, något som har resulterat i kraftig tillväxt i olika affärssegment de senaste åren. I år är vi redo att introducera FlexQubes robusta och modulära system för industrivagnar till våra kunder. Tillsammans med FlexQube kan vi uppfylla vårt mål om att förbättra materialhanteringsprocessen hos våra kunder och eliminera gaffeltruckar. Vi har höga förhoppningar på vårt samarbete baserat på deras expertis och den höga servicenivå de tillhandahåller”.

Om Multitube

Multitube Engineering B.V. är ett holländskt bolag som startades 2010. Företaget levererar ett spektrum av rör- och rörkopplingar, känt som Multitube konstruktions-system. Med Multitubes modulära system så levererar företaget kundunika lösnignar såsom arbetsstationer och vagnar för lätta- till medeltunga applukationer. Företagets tillverkning, distribution och lager ligger i södra delen av Holland mellan Belgien och Tyskland.

För mer information, kontakta VD Jan Verhees

janverhees@multitube.nl 

+31 495 700 272

Om FlexQube

FlexQube är ett svenskt-amerikanskt företag som erbjuder ett robust, modulärt och flexibelt koncept för att designa och bygga industriella vagnar och ställage. Företaget har tillverkning i Sverige och USA samt distribution i Nordamerika och Europa. 2015 och 2016 blev FlexQube utsett till ett av Sveriges mest lovande och innovativa teknikbolag genom ”33-listan” som Veckans Affärer och Ny Teknik sammanställer.

Tillväxten under de tre senaste åren har varit mer än 100% i genomsnitt och FlexQube har några av världens största och mest framstående tillverkare inom bil-, energi-, flyg-, vitvaru-, och verkstadsindustrin som kunder. Några exempel är Autoliv, Dräxlmaier, Kuehne + Nagel, Scania, Whirlpool, Eberspächer, Oshkosh och Cummins.

För mer information, kontakta VD Anders Fogelberg

anders.fogelberg@flexqube.com 
+1 678 701 58 55
+46 702 86 06 74

Anders Fogelberg 
VD
FlexQube
Mobil: +46 702 86 0674 
E-mail: anders.fogelberg@flexqube.com 
Web: http://www.flexqube.com

720 Empire Expressway, PO Box 1327
Swainsboro, GA 30401
USA

Kungsgatan 28
411 19, Göteborg
Sweden