K-Fastigheter bygger butik åt Byggmax på T4-området i Hässleholm

K-Fast Holding AB (”K-Fastigheter”) har tecknat hyresavtal med Byggmax avseende en ny butik på T4-området i Hässleholm. Därmed utökas områdets kommersiella utbud med en attraktiv byggkedja.

K-Fastigheter har tecknat ett elvaårigt hyresavtal med den svenska byggmaterial-kedjan Byggmax. K-Fastigheter kommer på fastigheten Magasinet 1 att uppföra en ny butik om totalt 11 000 kvadratmeter, varav 8 500 är utomhus. Butiken kommer att ligga i direkt anslutning till det populära bostadsområdet T4 i centrala Hässleholm. Inflyttning beräknas ske under det andra kvartalet 2022.

”Det ska bli jättekul att få in en stabil hyresgäst som Byggmax och därmed även fortsätta vår utveckling av T4-området”, säger Åsa Fredin, affärsområdeschef Projektutveckling på K-Fastigheter.

”Vi ser fram emot att erbjuda hemmafixarna en ännu större butik i Hässleholm med allt som behövs till hemmets alla projekt. Med ett ännu bredare sortiment, en ny öppen butikslösning och fler hjälpsamma guider och skyltar blir det enklare än någonsin att handla byggvaror till drömprojektet”, säger Alexander Karijord, regionchef på Byggmax.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Åsa Fredin, chef affärsområde Projektutveckling, e-post: asa.fredin@k-fastigheter.se, telefon: 010 167 60 84
Anders Antonsson, IR-ansvarig, e-post: anders.antonsson@k-fastigheter.se, telefon: 0708 730 900

 

K-Fastigheters målsättning som fastighetsägare är att skapa attraktiva hem med hög trivselfaktor. Koncernens verksamhet omfattar aktiv fastighetsförvaltning, projektutveckling och byggnation i egen regi. För att öka kostnadseffektiviteten och korta byggtiderna har K-Fastigheter valt att arbeta med tre egenutvecklade koncepthus som uppförs för egen förvaltning. K-Fastigheter erbjuder omkring 2 240 bostäder på flera orter i Öresundsregionen, Småland och västra Sverige samt utvärderar nya marknader i takt med ökad produktionskapacitet. Koncernens fastighetsbestånd har ett bokfört värde om 6,9 miljarder kronor med ett årligt hyresvärde uppgående till omkring 265 miljoner kronor. Sedan november 2019 handlas bolagets B-aktier på Nasdaq Stockholm (kortnamn: KFAST B). Läs mer på k-fastigheter.com