Mikael Wester ny marknadschef för Bioservo Technologies AB

Bioservo Technologies har kontrakterat Mikael Wester som ny marknadschef samt medlem i ledningsgruppen. Han tillträdde tjänsten den 7 januari 2020.

Mikael har en gedigen bakgrund som kommunikationschef och marknadschef från olika branscher och företag av olika storlekar. Mikael kommer nu senast ifrån rollen som kommunikationschef på Abilia AB, ett företag som utvecklar och säljer lösningar inom medicinteknik. Han är diplomerad marknadsekonom.

För mer information, vänligen kontakta
Petter Bäckgren, VD, Bioservo Technologies AB
Telefon: 08 21 17 10

petter.backgren@bioservo.com

Om Bioservo Technologies

Bioservo Technologies AB (publ) är ett teknik- och utvecklingsbolag som kombinerar medicinsk vetenskap med modern robotteknik. Bolaget har en globalt framskjuten position inom soft exoskeletonteknik, bärbara kraftstärkande produkter, för personer med behov av extra kraft för att stärka kroppens uthållighet och funktion, eller för personer med nedsatt muskelstyrka.

Bioservo Technologies grundades 2006 genom ett samarbete mellan forskare på Kungliga Tekniska Högskolan och läkare på Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm. Bioservo Technologies är ett svenskt publikt aktiebolag med huvudkontor och verksamhet i Kista norr om Stockholm.

FNCA Sweden AB, +46(0)8-528 00 399 info@fnca.se, är utsedd till bolagets Certified Adviser på Nasdaq First North Growth Market.

För mer information, vänligen besök www.bioservo.com