MyFirstApp ingår partneravtal med Skolon – 750 000 potentiella nya användare

Stockholm – 2024-05-06

MyFirstApp har idag ingått ett partneravtal med Skolon. Enligt avtalet kommer dotterbolaget 10Monkeys att publicera sin produkt på Skolons plattform. Skolon, en digital läromedelsplattform, har fler än 750 000 användare fördelade över 100 län i Sverige, och når även klassrum i England, Norge, Danmark och Finland.

Genom samarbetet inleder MyFirstApp och dess dotterbolag 10Monkeys nu arbetet med att integrera bolagets produkter i Skolon. Denna integration syftar till att effektivisera försäljningen genom att öka exponeringen samt förenkla upphandlingsprocessen för kommuner, skolor och lärare.

Framöver kommer MyFirstApp att utvärdera partnerskapet för att möjligen bredda samarbetet med ytterligare produkter och tjänster från MyFirstApp-koncernen till Skolons plattform.

I dagsläget kan bolaget inte bedöma avtalets finansiella påverkan, men ser positivt på potentialen att nå en bredare kundbas.
 

För mer information, vänligen kontakta:
Jesper Nord, VD MyFirstApp Sweden AB (publ)
Mobile: +4673 329 13 29
Email: jesper@myfirstapp.com

MyFirstApp Sweden AB (publ) 
MyFirstApp koncernen är ett edtech-bolag som erbjuder ett brett utbud av pedagogiska spel och applikationer genom våra varumärken Evolear, 10Monkeys, TalesTime och MyFirstApp världen över. Vårt engagemang är att främja barns lärande och utveckling inom områden som matematik, språk och kognitiva färdigheter, genom att tillhandahålla roliga och interaktiva verktyg anpassade för olika åldrar och utvecklingsstadier