Nordnet stärker kundtrygghet och valfrihet med Freja

Freja eID Group AB (publ) har tecknat avtal med Nordnet, en ledande digital plattform för sparande och investeringar. I ett första skede kommer Freja att läggas till som en alternativ metod för inloggning på Nordnets webbtjänst i Sverige.

Nordnet utmanar traditionella strukturer genom innovation och enkelhet för att ge sparare samma information, verktyg och service som professionella investerare. Det övergripande syftet med verksamheten är att demokratisera sparande och investeringar och införandet av Freja är ytterligare ett led i detta arbete.

Rasmus Järborg, produktchef och vice vd på Nordnet kommenterar:
”Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder maximal tillgänglighet, och då känns det naturligt att addera ytterligare ett alternativ för inloggning till Nordnets plattform. Med Freja får vi en tillförlitlig och lättanvänd lösning för att identifiera sig hos Nordnet, och dessutom en tjänst vi har möjlighet använda i alla de fyra nordiska länder där vi har verksamhet.”

Johan Henrikson, vd Freja eID Group kommenterar:
”Vi är mycket glada att vi nu kommer kunna erbjuda Nordnets användare utökad trygghet genom att ha två olika e-legitimationer att välja på. Jag vet också att många av våra användare har haft högt på önskelistan att kunna använda tjänster för aktie- och fondhandel med Freja, så detta är en mycket välkommen tjänst att lägga till vårt utbud.”

För mer information, vänligen kontakta:
Johan Henrikson, vd Freja eID Group AB
Mobil: 08-5272 7982
E-post:
johan.henrikson@frejaeid.se

Johan Tidestad, Kommunikationschef Nordnet
Mobil: 0708-875 775
E-post: johan.tidestad@nordnet.se

Om Freja eID Group

Freja eID Group AB (publ) utvecklar produkter och tjänster för digital identifiering. Verksamheten består av den internationellt skalbara e-legitimationen Freja eID samt säkra fulfilmenttjänster. Företaget har kontor i Sverige och Serbien. Freja eID Group är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market i Stockholm. Bolagets Certified Adviser är Carnegie Investment Bank AB (publ). För ytterligare information: www.frejaeid.com  – https://frejaeid.com/finansiell-info/