Operationscentrum utrustas med SMART Glas™ från TopRight

Ljusteknikföretaget TopRight Nordic har fått i uppdrag att leverera SMART Glas™ till Operationscentrum på Sundsvalls sjukhus inom Region Västernorrland. Ordervärdet är inledningsvis 32 000 kronor. 

Med SMART Glas™ från TopRight Nordic skapar Operationscentrum på Sundsvalls sjukhus en toppmodern operationsmiljö. SMART Glas, som vid en knapptryckning förvandlar transparent glas till frostat glas, ger effektivt insynsskydd vid behov. Genom att installera SMART Glas vid ombyggnaden av Operationscentrum, åstadkommer man en modernt flexibel och hygienisk vårdmiljö.

”Uppdraget är ännu ett kvitto på potentialen i vårdsektorn. Att använda SMART Glas i vårdmiljö där både patientens integritet och hälsa samt sjukhusets flexibilitet och effektivitet ska smältas samman, visar på ett mycket intressant och viktigt område”, säger Anders Myrbäck, VD för TopRight.

Det inledande ordervärdet i projektet för operationsenheten på Sundsvalls sjukhus är blygsamma 32 000 kronor, men TopRight bedömer det som en ingångsorder med stora möjligheter till fler beställningar. Intresset från vårdsektorn är stort och TopRight har senaste månaden fått flera viktiga order och förfrågningar från sjukvården runt om i landet.

GlasLindberg Fasad AB i Örnsköldsvik ansvarar för ombyggnationen av operationsrummen som förses med SMART Glas på Sundsvalls sjukhus.

Om SMART Glas™ från TopRight Nordic
Med TopRight Nordics teknik och produkter för SMART glas kan du växla mellan full insyn eller avskärmning. Nytt eller befintligt glas behandlas och med en knapptryckning kan du växla mellan full insyn och frostad avskärmning på mindre än en sekund.

Om GlasLindberg Fasad AB
GlasLindberg är en ledande tillverkare i Sverige av dörrar, fönster, fasader och tak i glas och aluminium. Med åtaganden som spänner över hela värdekedjan, från projektering till installerad produkt. Sitt engagemang för alla typer av uppdrag, stora som små, samt medarbetarnas kompetens och skaparkraft, är utmärkande för GlasLindberg och viktiga framgångsfaktorer.
 

www.glaslindberg.se
  

Styrelsen för TopRight Nordic AB bedömer att informationen i detta pressmeddelande är av kurspåverkande karaktär.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Anders Myrbäck, VD för TopRight Nordic AB (publ) på 0703-32 30 07 eller via mail, anders.myrback@toprightnordic.com

TopRight Nordic
TopRight Nordic arbetar med modern glas- och ljusteknologi som förbättrar säkerheten på vägarna, hjälper varumärken att synas på nya sätt och förvandlar traditionella exponeringsytor till interaktiva upplevelsefönster. TopRight Nordic AB (publ) är ett publikt aktiebolag noterat på NGM börsen.

TopRight Nordic AB (publ) Taptogatan 6
115 26 Stockholm +46(0)8 530 300 50 www.toprightnordic.com

TopRight skapar nya möjligheter med modern ljusteknik och digitalt glas.


Fler artiklar om TopRight Nordic AB