OssDsign utsett till ett av Nordens 50 främsta framtidsbolag 2020

Idag offentliggjordes de 50 främsta framtidsbolagen i Techarenan Challenge 2020 och OssDsign har utsetts till en av finalisterna i tävlingen som bolag från hela Norden har sökt till.
 

Techarenan Challenge arrangeras för sjunde året och öppen för alla Sveriges och Nordens bolag i startup- och tillväxtfas oavsett bransch. Tävlingen riktar sig till alla bolag som bygger på en unik innovation eller affärsidé med potential att kommersialiseras på den globala marknaden. Bolagen har utvärderats av en expertjury där stort fokus har lagts på skalbarhet, hållbarhet och att det finns väldefinierade tillväxtmöjligheter. 

“Årets finalfält är ett av de starkaste hittills både sett till bredd och spets. Det är uppenbart att Sverige och Norden är en grogrund för exceptionella entreprenörer och bolag. Många av företagen har redan hunnit få fäste internationellt och skapat sig en stark position för vidare expansion”, säger Omid Ekhlasi, grundare och tävlingschef Techarenan.

“Vi är väldigt glada att ha blivit utvalda som ett av de främsta framtidsbolagen i Norden och vi ser fram emot delfinalen i Techarenan Challenge den 13 november i Stockholm”, säger Anders Lundqvist, VD för OssDsign.

For mer information om Techarenan Challenge 2020 se: https://techarenan.se/challenge/ .

 

För ytterligare information, vänligen kontakta: 
Anders Lundqvist, VD, OssDsign AB

Tel: +46 73 206 98 08
E-post: al@ossdsign.com

Certified Adviser:
Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank AB. Kontaktuppgifter: Erik Penser Bank AB, Box 7405, 103 91 Stockholm, tel: +46 (0)8-463 80 00, e-mail: certifiedadviser@penser.se.

Om OssDsign
OssDsign är ett svenskt medicintekniskt företag som utvecklar och tillverkar regenerativa implantat för förbättrad läkning av bendefekter. Genom att förse neuro- och plastikkirurger med innovativa implantat, förbättrar OssDsign möjligheterna för patienter med allvarliga kranie- och ansiktsdefekter över hela världen. Genom att kombinera klinisk kunskap med egen teknologi, tillverkar och säljer OssDsign ett växande utbud av patientspecifika lösningar för behandling av skalldefekter och ansiktsrekonstruktion. OssDsigns teknologi är resultatet av samarbete mellan kliniska forskare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm och materialvetare på Ångströmlaboratoriet vid Uppsala Universitet.