Ovzon utvald som ett av de 10 hetaste företagen inom satellitbranschen

Satellitbranschens framstående nyhets- och analysföretag Via Satellite har valt Ovzon till ett av de tio hetaste företagen inom satellitbranschen.

För femte året i rad, Via Satellits lista över de 10 hetaste företagen ”att hålla koll på” företagen som tillhandahåller tjänster inom satellitkommunikation, marksystem, tillverkning, bildmaterial, avkänning och uppskjutning. Via Satellits redaktörer valde ut företagen på denna lista utifrån företagens förväntade aktiviteter under året och en blandning av marknadsandelar, transformerande teknik, banbrytande affärer och övergripande begeistring i branschen.

Via Satellite-redaktionen lyfter Ovzons tillväxt, unika karaktär och ökat värde: “Ovzon sticker ut från mängden av europeiska rymdföretag tack vare en mångfacetterad strategi där satellitkapaciteten och terminalerna kombineras i en SATCOM-as-a-Service-lösning. Kombinationen av egna satelliter, terminaler och dess SATCOM-as-a-Service-erbjudande är en av de mest spännande komponenterna i företagets strategi. Företaget vill bli de-facto standard för SATCOM-as-a-Service för organisationer med kritiska uppdrag och höga krav.”

Per Norén VD för Ovzon kommenterar: “Vi är hedrade över att ha blivit utvalda som ett av de hetaste företagen i branschen. Detta är en belöning för alla våra anställdas hårda arbete som har transformerat Ovzon och tagit oss dit vi är idag. Det är en uppmuntran för vårt företag i vår ständiga strävan att skapa mervärde för våra kunder och förverkliga vår vision: Connecting the world’s critical missions via satellite.”

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Per Norén, VD, pno@ovzon.com, +1 206 931 7232

Om Ovzon 
Ovzon erbjuder världsledande mobila satellitkommunikationstjänster, SATCOM-as-a-Service, till kunder i hela världen. Tjänsterna kombinerar hög datahastighet med hög mobilitet. Ovzon’s SATCOM-as-a-Service uppfyller den växande efterfrågan på global uppkoppling för kunder med höga krav på prestanda och säkerhet såsom försvar, räddningstjänster, NGO:s, media och kommersiella organisationer. Ovzon grundades 2006 och har kontor i Stockholm, Sverige, Herndon, VA och Tampa, FL i USA. Ovzon är börsnoterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap. För mer information besök www.ovzon.com.