Polestar beställer ny Digital Studio av TopRight

Smart-techbolaget TopRight Nordic har sedan tidigare ett avtal med Polestar, det nya elektriska prestanda-varumärket som ägs av Volvo Cars och Geely. Polestar beställer nu en Digital Studio till deras HQ i Torslanda. Ordervärdet ligger på ca 2,2 Mkr med option på ytterligare 1,6 Mkr.

TopRight har ett framgångsrikt samarbete med Polestar, som strategisk leverantör av digitala lösningar till Polestars ultramoderna showrooms, eller Spaces som de kallas. Hittills har TopRight levererat till ca 85 av Polestars Spaces i Europa, Nordamerika, Asien och Mellanöstern. Dessa utrustas med spektakulära digitala upplevelselösningar från TopRight.

På Polestars huvudkontor i Torslanda byggs nu med hjälp av TopRight en ”State of the art” Digital Studio för podcasts, live-streaming, webbsändningar eller liknande mindre digitala event. Den digitala studion levereras under Q4 2021 och ordervärdet är ca 2,2 Mkr.

”Att skapa Polestars nya Digitala Studio är ett prestigeuppdrag och ett stolt kvitto på vårt framgångsrika samarbete. Att vi dessutom breddar vår affär mot Polestar ger oss nya möjligheter att utvecklas tillsammans med dem. Jag säger som jag sagt tidigare; Polestars resa är vår resa och vi kommer att göra allt för att den ska bli framgångsrik”, säger Anders Myrbäck, VD TopRight Nordic. 
 

TopSolutions – en del av TopRight Nordic
Genom smart användande av ny teknik och i gränslandet mellan det digitala och det fysiska, skapar vi kundanpassade och effektfulla upplevelselösningar med inriktning mot varumärkesexponering och företagsprofilering.

Läs mer på www.toprightnordic.com

För ytterligare information vänligen kontakta:

Anders Myrbäck, VD för TopRight Nordic AB (publ) på 0703-32 30 07 eller via mail, anders.myrback@toprightnordic.com

 

TopRight Nordic

TopRight är en bolagskoncern – en smart konstellation av olika typer av företag som arbetar med det senaste inom ljusteknik, digitalt glas och konstruktion.

Vi skapar innovativa och effektiva lösningar genom att låta  ny teknik smälta ihop med befintlig. Det kan t ex vara exponeringsupplevelser, smarta byggnader, flexibla ytor, avancerade tekniska konstruktioner och energibesparande miljöer.

Våra kunder är arkitekter, byggare, innovationsföretag, retailvarumärken, fastighetsbolag, industrier, samhällsaktörer och techbolag mfl

Det som utmärker oss är vår förmåga att med modern teknik skapa anpassade helhetslösningar.

Vi älskar helt enkelt att göra smart teknik nyttig – för dig och för världen. Tillsammans skapar vi framtiden!

TopRight Nordic AB (publ) är ett publikt aktiebolag noterat på NGM Nordic SME.

 

TopRight Nordic AB (publ) Taptogatan 6  
115 26 Stockholm    
+46 (0) 8-530 300 50 www.toprightnordic.com    

TopRight Nordic AB (publ) Beatrice Lesslies Gata 7
421 31 Västra Frölunda 
+46 (0) 8-530 300 50 www.toprightnordic.com

Fler artiklar om TopRight Nordic AB