Spotlight Stock Market lanserar i Norge

Spotlight Stock Market lanserar i Norge och möjliggör handel i NOK, vilket möjliggör för norska tillväxtbolag att bli noterade. Den första klockringningen kommer att hållas för det norska bolaget Genetic Analysis AS den 1 oktober 2021.

Spotlight Stock Market har varit en stolt partner till tillväxtbolag i mer än tjugo år. Sedan 1997 har Spotlight Stock Market stått vid börsbolags sida under deras resa som noterade, samt möjliggjort relationsbyggande och tillgång till kapital. Under de senaste åren har Spotlight Stock Market vuxit, både i antalet investerare och noterade bolag. Idag har miljontals investerare tillgång till aktier noterade på Spotlight. Nu välkomnar Spotlight Stock Market norska bolag att bli noterade på marknaden med aktier som handlas i NOK.

Om ni vill bli ett noterat bolag
Det finns många skäl att lista ditt bolag – behovet av mer kapital är det vanligaste. Under de senaste tre åren har Spotlight-bolag samlat in 4 miljarder svenska kronor för att finansiera deras tillväxt.

Spotlight Stock Market erbjuder bolagen vägledning, support, synlighet och bra verktyg för investerarrelationer.

Spotlight Stock Market har en tydlig vision, att sätta ljuset på och göra det lättare och säkrare för tillväxtbolag att vara noterade.

Om ni redan är ett noterat bolag
Spotlight Stock Market erbjuder noterade bolag möjlighet att göra en liständring för att engagera sig och nå investerare på den nordiska marknaden. Om ni redan är ett noterat bolag på en nordisk MTF eller en annan lista kan ni ändra lista i vår effektiva snabbspårningsprocess. När ni väl är noterade på Spotlight Stock Market får ni tillgång till en one-stop-shop-lösning som gör ditt bolags tillväxtresa enklare.

Genom att vara tillgänglig för bolag och öka synligheten arbetar Spotlight Stock Market varje dag för att se till att det är så enkelt som möjligt att bli noterad.

Intresserad av att höra mer?
Om du vill lära dig mer om att bli ett noterat bolag på Spotlight Stock Market, vänligen kontakta oss på:

Telefon: +46 (0) 8-511 68 000
listing@spotlightstockmarket.com

Presskontakt
Anders Eriksson, Marknadsplatschef Spotlight
+46 79 006 65 66, ae@spotlightstockmarket.com

OM SPOTLIGHT
Spotlight är marknadsplatsen där investerare och tillväxtbolag möts. Hos oss är det enklare och tryggare för bolagen att vara noterade. Vi erbjuder en helhetslösning som ökar synligheten för våra bolag genom unika mediesamarbeten. Investerare får genom Spotlight möjlighet att bli delägare i cirka 160 tillväxtbolag i olika branscher från flera länder, däribland bolag som Bahnhof, Freetrailer och Synthetic MR.
spotlightstockmarket.com