TopRight får första order på SMART Glas™ från internationell biltillverkare

Ljusteknikföretaget TopRight Nordic har, i samarbete med Principle Global, fått uppdraget att utrusta en ny toppmodern utställningsenhet för elbilar med SMART Glas™. Ordervärdet är inledningsvis 417 000 kronor.


 
Den ledande biltillverkarens nya elbilar ska presenteras i en mobil och spektakulär utställningsenhet. Syftet är att exponera bilen lika innovativt som bilen själv. TopRight Nordic blir, tillsammans med Principle Global och Focus Neon, ansvariga för att utveckla stora delar av den testenheten där SMART Glas blir en effektfull, innovativ och effektiv komponent.

SMART Glas, som innebär att kunden med endast en knapptryckning kan växla mellan frostat och transparent glas på mindre än en sekund, ligger helt i linje med varumärkets designprogram och ramar in känslan av bilupplevelsen i utställningsenheten.

”Värdet av att skapa en sådan här banbrytande lösning för en stor internationell kund som ligger i framkant av design- och teknikutveckling, är mycket större än det inledande ordervärdet. Vi har bara sett början av den här utvecklingen”, säger Patrik Langé, regionchef på Focus Neon i Göteborg.

Slår testet med den nya utställningsenheten väl ut, förväntas utrullning ske i London, Paris, Berlin, Stockholm, Oslo, Bryssel, Amsterdam, New York, Toronto och Shanghai.

”Den här ordern och det här samarbetet ligger helt rätt i tiden. Vi är stolta över att tillsammans med Focus Neon få visa marknaden vilka fantastiska möjligheter SMART Glas erbjuder”, säger Anders Myrbäck, VD på TopRight Nordic.

Om SMART Glas™ från TopRight Nordic
Med TopRight Nordics teknik och produkter för SMART Glas™ kan du växla mellan full insyn eller avskärmning. Tillsammans med en projektor kan du dessutom projicera film, budskap och presentationer direkt på glaset. Högteknologiskt men enkelt och rent. Nytt eller befintligt glas behandlas och med en knapptryckning kan du växla mellan insyn, frostad avskärmning eller rörlig bild på mindre än en sekund. Fönster, insynsskydd och skärm i ett. En flexibilitet som öppnar upp för många kreativa idéer och användningsområden.

Styrelsen för TopRight Nordic AB (publ) bedömer att informationen i detta pressmeddelande är av kurspåverkande karaktär.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Anders Myrbäck, VD för TopRight Nordic AB (publ) på 0703-32 30 07 eller via mail, anders.myrback@toprightnordic.com

TopRight Nordic
TopRight Nordic arbetar med modern glas- och ljusteknologi som förbättrar säkerheten på vägarna, hjälper varumärken att synas på nya sätt och förvandlar traditionella exponeringsytor till interaktiva upplevelsefönster. TopRight Nordic AB (publ) är ett publikt aktiebolag noterat på NGM börsen.

TopRight Nordic AB (publ)
Taptogatan 6
115 26 Stockholm +46(0)8 530 300 50 www.toprightnordic.com

TopRight skapar nya möjligheter med modern ljusteknik och digitalt glas.

Fler artiklar om TopRight Nordic AB