Boken Att leda digital transformation har passerat 10 000 sålda exemplar i pappersformat. Hoi Publishing har nu beställt det sjunde trycket

Att leda digital transformation av Joakim Jansson och Marie Andervin är en av Hoi Publishings stora bästsäljare och originalutgåvan har nu passerat 10 000 sålda exemplar. Boken har blivit ett standardverk för de företag som vill digitalisera sin verksamhet och är i ständig efterfrågan. Hoi har därför nu beställt det sjunde trycket av denna populära bok.

Boken Att leda digital transformation av Joakim Jansson och Marie Andervin gavs ut av Hoi Publishing redan i mars 2016 och fortsätter hela tiden att sälja. Författarna har byggt en stor verksamhet kopplad till boken och tillhandahåller rådgivning och utbildning avseende digitalisering av företag. Att leda digital transformation är en av flera tongivande titlar utgivna av Hoi Publishing som lade grunden för etableringen och den starka utvecklingen av förlagets fackboksimprint Kunskapshuset Förlag.

“Succén Att leda digital transformation visar tydligt vad en stark titel som ligger rätt i tiden kan åstadkomma. Mer än 10 000 exemplar enbart i pappersformatet är bara början. Författarna har byggt en mycket framgångsrik verksamhet kring boken med förlaget som partner. Det blir spännande att följa fortsättning på den här utvecklingsresan”, säger Lars Rambe, VD för Hoi Publishing.

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA

Lars Rambe, VD Hoi Publishing

+46 709 369080

Hoi Publishing är Sveriges ledande hybridförlag med en starkt digitaliserad verksamhet. I nära samarbete med författarna ger Hoi årligen ut omkring 200 titlar i olika genrer genom en hybridmodell (den unika och väletablerade Hoi-modellen) där förlag och författare delar risker och möjligheter. Hoi eftersträvar en bred och växande katalog av rättigheter med god lönsamhet för både förlag och författare. Med varumärken i form av imprints såsom Kunskapshuset Förlag, Lusthuset Förlag, Lilla Hoi, Tallbergs Förlag och Hoi Audio är förlaget väletablerat på den svenska marknaden och i ett par segment även marknadsledande. Förlaget har även ett dotterbolag i Danmark med växande utgivning i flera genrer. Bolagets vision är att utveckla förlagsbranschen i Norden och på sikt i andra länder på författarvänliga villkor som ger många fler chansen att bli författare och att därigenom sprida god litteratur för ett starkt och demokratiskt samhälle.