OptiMobile

OptiMobile

Pris per aktie
6 SEK
Minsta investering
- SEK
Pre money value
49,7 MSEK
Bransch
Telekom
Lista
Aktietorget
Emissionsvolym
15 MSEK
Teckningsperiod
25 jan - 8 feb
Första handelsdag
28 feb
Teckningsåtagande
-
Garantiåtagande

Bakgrund

OptiMobile har utvecklat en digital och mjukvarubaserad lösning baserad på standardiserad telekommunikation, VoIP/VoWiFi-teknologi och sömlös samtalskontinuitet som gör det möjligt för operatörer att kombinera traditionell mobiltelefoni med mobiltelefoni över internet och det trådlösa WiFi-nätet. Lösningen är användarvänlig och fullt integrerad som en naturlig del i operatörens nät och tjänst. Med denna lösning kan operatörerna b.la. erbjuda en högkvalitativ tjänst som ett bättre alternativ till tjänster som Skype och WhatsApp m.fl.

Idag har OptiMobile ett antal etablerade kunder och pågående samarbeten med bland annat svenska Telenor och 3 men även med internationella kunder som exempelvis NOS Portugal och polska Polkomtel-gruppen.

”Behovet av internettelefoni samt nya innovativa tjänster och lösningar för telekomoperatörer har nu blivit stort och vi står väl rustade och är rätt i tiden för att kunna tillgodose detta behov. Vår tjänst erbjuder flera viktiga och attraktiva fördelar för både telekomoperatörer och deras användare. Vår avsikt är att expandera vår verksamhet över de kommande åren och vår målsättning är att nå en omsättning om minst 80 MSEK år 2020.” kommenterar OptiMobile ABs vd Lars Rutegård

Bolagsnyheter

Social media

Detta bolag har för närvarande ingen twitterkoppling.