GetVitamine och OptiMobile AB (publ) samarbetar inom kundtjänst

GetVitamine Scandinavia och OptiMobile initierar ett samarbete för att förbättra kundtjänstupplevelse och driva på GetVitamines försäljning med Woony.

GetVitamine Scandinavia AB och OptiMobile AB inleder ett samarbete där GetVitamine blir en referenskund för OptiMobile inom Vitamin/Hälsa-segmentet. Målet med samarbetet är att skapa den bästa möjliga kundupplevelsen för GetVitamines återkommande och lojala kunder med OptiMobiles Woony-tjänst.

Med den sömlösa kombination av chat & röstsamtal som Woony erbjuder förväntar sig GetVitamine att höja sin försäljning och kundnöjdhet, utan att ytterligare belasta sin kundtjänstavdelning.

”För OptiMobile är detta samarbetet ett viktigt steg då vi kan påvisa smidig implementation av Woony på den ehandelsplattform som GetVitamine.com använder, Magento. Magento är en av de dominerande plattformarna för ehandel.”, säger Erik Nilsson, VD på OptiMobile.

Kort om GetVitamine (via tjänsten VitaMine):
VitaMine ger dig din egen personliga mix av vitaminer, mineraler och andra nyttigheter förpackade i smidiga dagspåsar levererade direkt hem till dörren varje månad.

Med hjälp av vår digitala konsultation och DNA-test hittar vi den bästa möjliga mixen för just dig baserat på livsstil, miljöfaktorer, genetik, preferenser, medicinska faktorer och mer därtill. 

Vi vet att alla är unika och ju mer personlig vi kan göra din mix, desto bättre.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Erik Nilsson, VD
Telefon: +46 709-460 100
E-post: erik.nilsson@optimobile.se
 

 

OptiMobile är en mjukvaruutvecklare och lösningsleverantör med fokus på VoIP-baserad kommunikation byggd på en egen plattform. Företaget tillhandahåller individuella lösningar för mobiloperatörer baserade på en SaaS affärsmodell för att hjälpa till vid övergången till 4G/5G-nätverk och interoperabilitet med WiFi-nätverk. OptiMobile erbjuder företagsmarknaden molnbaserade lösningar för att förbättra intern och extern kommunikation. OptiMobile erbjuder även en kommunikationslösning för e-handelsmarknaden som ger en närmare interaktion mellan handlare och kunder. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Sverige och företaget är listat på Spotlight Stock Market (OPT).   

 

Fler artiklar om OptiMobile AB (publ)