Vertiseit

Vertiseit

Pris per aktie
15,3 SEK
Minsta investering
- SEK
Pre money value
- MSEK
Bransch
Retail tech
Lista
First North
Emissionsvolym
69,1 MSEK
Teckningsperiod
6 maj - 17 maj
Första handelsdag
28 maj
Teckningsåtagande
74,4%
Garantiåtagande

Bakgrund

Vertiseit är ett retail tech-bolag och en helhetsleverantör av digitala lösningar som stärker kundupplevelsen i butik. Bolagets tjänster och produkter möjliggör en sammanhållen kundresa genom att knyta ihop det digitala och fysiska mötet. Vertiseit erbjuder en ledande Software as a Service – (SaaS) plattform, strategi och koncept för digital kommunikation i framtidens retail.

Vertiseit grundades 2008 för att möta detaljhandelns stora omvandling till följd av digitalisering och förändrade konsumentbeteenden. Dagens konsumenter förväntar sig en sömlös upplevelse mellan olika kanaler och ställer nya krav på detaljhandelns erbjudande och agerande. Den fysiska butiken väntas ha en fortsatt central plats, men dess roll behöver förändras. Marknadsbedömare menar att de aktörer som arbetar kanalöverskridande och konsekvent, och som förstår den fysiska
butikens fördelar och de möjligheter digitaliseringen ger, kommer att vara morgondagens vinnare.

Under perioden 2012 till 2018 hade koncernen Vertiseit en genomsnittlig årlig omsättningstillväxt (”CAGR”) om 41,0 procent (proforma). Per den 31 mars 2019 uppgick koncernens annualiserade återkommande intäkter (ARR) till 25,4 miljoner SEK. Koncernen har sitt huvudkontor i Varberg, men finns även i Stockholm och Karlstad. Vertiseit hade 2018 drygt 200 kunder, de flesta inom handels- och servicesektorn, på ett stort antal marknader.

Bolagsnyheter

Social media

Detta bolag har för närvarande ingen twitterkoppling.