Brittiska e-handelsbolaget Broni&Bo samarbetar med Bublar Group för Virtual Try-Ons

Broni&Bo samarbetar med Bublar Groups dotterbolag Sayduck för Virtual Try-Ons. Med den nya funktionen kan kunden prova accessoaren på sig själv virtuellt. Sayducks plattform för 3D och Augmented Reality ger möjlighet att presentera alla detaljer av produkten på ett mycket realistiskt sätt.

”Vi samarbetar med Sayduck inför lanseringen av våra stickade flugor för att få tillgång till det senaste inom Augmented Reality och ansiktsigenkänningsteknik. Med den kan vi erbjuda kunderna att prova våra assecoarer virtuellt och bekvämt i sitt eget hem eller i butik, säger Matthew Boulding”, ägare av Broni&Bo.

 ”Jag är övertygad om att Virtual Try-Ons kommer att revolutionera e-handelsmarknaden. Broni & Bo en av pionjärerna att använda de nya möjligheterna Virtual Try-Ons ger för mode- och klädindustrin inom e-handeln.
Jag är glad att Broni&Bo har valt vår Sayduck-plattform för sin webbutik, säger Niklas Slotte, VD på Sayduck.

Sayduck har skapat stickade flugor i 3D i en mängd olika färger och stilar, tillsammans med Augmented Reality och Virtual Try-On funktioner på plattformen. Funktionerna är tillgängliga med IPad Pro, iPhone X eller senare versioner.

 

Broni&Bo är en start-up, specialiserad på accessoarer inom stickade flugor och slipsar. 
Läs mer på   

https://broniandbo.co.uk/pages/augmented-reality-guide

För mer information kontakta:

Niklas Slotte, VD Sayduck
e-post:
 niklas.slotte@sayduck.com  Telefon: +358 40 735 38 74

Ann Lindell Saeby, Heaad of Group Communication & IR, Bublar Group
e-post:
 ann.lindell.saeby@bublar.com Telefon: -48 768 99 98 48,

Bublar Group

Bublar Group AB (publ) är nordens ledande noterade XR-teknologibolag specialiserat inom Augmented Reality (AR) och Virtual Reality (VR). Företaget erbjuder XR-lösningar inom E-commerce, Entertainment, Training och Manufacturing. I företaget ingår dotterbolagen Vobling, Sayduck och Virtual Brains. Bublar har huvudkontor i Stockholm och är noterat på Nasdaq First North Growth Market.

In essence, Bublar Group will change the game. We change how we Work, Shop and Play.

Bolagets har G&W Fondkommission som Certified Adviser, Kungsgatan 3, Stockholm, email: ca@gwkapital.se, tel. 08-503 000 50

 

Bublar Group AB (Publ)   Kungstensgatan 18, 113 57 Stockholm  Phone +46 8 559 251 20 www.bublar.com