Den globalt ledande marknadskonsultfirman Simon-Kucher & Partners fördjupar det litterära samarbetet med Hoi Publishing

Kunskapshuset Förlag, en del av Hoi Publishing, är sedan tidigare utgivande förlag på den högaktuella boken Vinst!: Lönsamma företag går inte i konkurs skriven av Hermann Simon, Andreas Jonason och Felix Mörée som släpps i september. Nu fördjupas samarbetet med Simon-Kucher & Partners genom ett nytt förlagsavtal på nästa bok med arbetsnamnet Vinn mot inflationen. Utgivning är planerad till mars 2023.

Kunskapshuset Förlag har därmed ingått avtal med Simon-Kucher på två starka titlar inom företagsutveckling. Simon-Kucher är ett globalt ledande managementkonsultbolag inom Marknadsföring, Försäljning och Prissättning. Hermann Simon är världsledande inom detta område och författare till många böcker sedan tidigare. Detta stärker ytterligare Kunskapshuset Förlags satsning på och ställning inom kvalitetslitteratur med inriktning på ekonomi, näringsliv och samhälle. 

"Tillväxten för Kunskapshuset Förlag sedan starten 2020 har varit stark och det är tydligt att många fackboksförfattare och utbildningsföretag som vill ha en verklig samarbetspartner i sina utgivningar ser värdet i vårt erbjudande. Jag är mycket glad över det fördjupade samarbetet med ett världsledande företag som Simon-Kucher & Partners”, säger Lars Rambe, VD för Hoi Publishing.

"Vi har publicerat ett antal böcker på den nordiska marknaden tidigare så vi är nu mycket glada att funnit en stabil partner i Kunskapshuset Förlag för våra utgivningar. Vi räknar med att fortsätta vår kraftiga tillväxt i Sverige och Norden under de kommande åren och vi ser Kunskapshuset Förlags plattform som en avgörande kugge i detta maskineri”,  säger Dr. Andreas Jonason, Managing Partner på Simon-Kucher & Partners i Norden.

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA

Lars Rambe, VD Hoi Publishing

+46 709 369080

Hoi är ett modernt bokförlag som kombinerar styrkan hos ett traditionellt förlag med större frihet, mer delaktighet och bättre villkor för författaren. Vi letar ständigt efter manus med litterära och kommersiella kvaliteter. Välkommen till oss, som läsare, författare eller aktieägare.